1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Neden sen kimsin ? Senin mesajlarından alıntı yasak mı ?

Ben Trabzonspor'u inceledim oldukça ve gayet iyi buldum.Ellerinden öpüyorum meslektaşımın.
    Ben benim.Sürekli olarak bildiğim konularda alıntı yapıp cevap vermesi beni rahatsız etti bunu yazmak en doğal hakkım.Ama görüyorum ki bu tartışmada 'Sen kimsin' i benim sana sormam gerekecek..

Açıkçası bu olaylardan sonrada eleştri yapmanın bi anlamı heyacanıda kalmadı..
    Bundan sonrada araştırmayla ilgili birşey yazmayacağım araştırmacılar nasıl biliyorlarsa öyle yapsınlar..Ne gereksiz yere ortamı gerelim nede böyle gereksiz vakit kaybedelim..Böylesi herkes için daha iyi..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ben benim.Sürekli olarak bildiğim konularda alıntı yapıp cevap vermesi beni rahatsız etti bunu yazmak en doğal hakkım.Ama görüyorum ki bu tartışmada 'Sen kimsin' i benim sana sormam gerekecek..

Açıkçası bu olaylardan sonrada eleştri yapmanın bi anlamı heyacanıda kalmadı..
    Bundan sonrada araştırmayla ilgili birşey yazmayacağım araştırmacılar nasıl biliyorlarsa öyle yapsınlar..Ne gereksiz yere ortamı gerelim nede böyle gereksiz vakit kaybedelim..Böylesi herkes için daha iyi..
    En iyisini yaparsın saygı duyuyor ve destekliyorum görüşünü

Sen Kimsin için de kırıldıysan özür dilerim

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri