1 ile 30 arası toplam 679 sonuç

Konu: Beşiktaş JK

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dün sabah oyunum eLime uLaştı ve akşam geç saatLerde hemen oynamaya başLadım. Sadece göz atma amacı iLe girdim ve hemen Beşiktaş ı aLdım. OyuncuLara baştan bakmaya başLarken hemen Toramanı gördüm ve heh tamam dur burda dedim kendi kendime.

Adamın hız ve hızLanma özeLLikLeri 12-13 seviyesinde. Yahu Toraman bu Ligin en hızLı savunma oyuncuLarından birisidir. DeğiLmidir ? 12-13 değerLeri veriLirken hızına acaba nasıL Toraman izLendi ve neye göre veriLdi merak ettim doğrusu. Toramanı bire birde ya da topsuz aLanda öyLe süpürüp geçen bir forvet gördünüz mü hiç TSL de ? Ayrıca Teamwork ü de 18 gibi yüksek bir değer giriLmiş. Bence çok yüksek bir değer. Teamwork ü 14-13 seviyeLerine çekerek hızını 14 hızLanmasını da 15 seviyesine çekerseniz tam bir Toraman profiLi oyunu yansıtıLmıs oLacak diye düşünüyorum.

Zaten onun üstünde kafa yorarken ve iki hazırLık macında ki gözLemimi sadece Toraman üzerine yoğunLaştırdım. Yakın zamanda bütün takım hakkında bazı şeyLer de yazacağım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

Adamın hız ve hızLanma özeLLikLeri 12-13 seviyesinde. Yahu Toraman bu Ligin en hızLı savunma oyuncuLarından birisidir. DeğiLmidir ? 12-13 değerLeri veriLirken hızına acaba nasıL Toraman izLendi ve neye göre veriLdi merak ettim doğrusu. Toramanı bire birde ya da topsuz aLanda öyLe süpürüp geçen bir forvet gördünüz mü hiç TSL de ? Ayrıca Teamwork ü de 18 gibi yüksek bir değer giriLmiş. Bence çok yüksek bir değer. Teamwork ü 14-13 seviyeLerine çekerek hızını 14 hızLanmasını da 15 seviyesine çekerseniz tam bir Toraman profiLi oyunu yansıtıLmıs oLacak diye düşünüyorum..
    Buna kesinlikle katılıyorum. Toraman çok çabuk çok iyi hızlanan bir stoper. Positioning markaj gibi özellikleri vasat olsada fiziği üst düzeydir yani. Koray tekrar bakar buna diye düşünüyorum
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri