Oyunu oynadıkça daha iyi görebiLiyorum bazı şeyLeri artık. Ve en büyük hayaL kırıkLığım tabi bunda senin suçun yok Koray Zapo da oLdu. O kadar kötü oynuyor ki. 15 maç oynadım ve ortaLaması 6,40 Lar da feLan geziyor. İnanıLmaz kademe hataLarı yapıyor. Hiç bir hava topunu aLamıyor. Maç içerisinde ki heading istatistikLeri 15 te 6, 14 te 6 gibi değerLerde geziyor. Top kapma istatistikLeri de çok kötü.
Zapo nun geLecek yamada pozisyon aLmasında yükseLme oLması gerek şu anda oyunda 12 pozisyon aLma değerine sahip, ayrıca tacLingi de yükseLmeLi yine oyunda 12 değerine sahip ve Jumpingi Heading in den daha yüsek seviyede oLmaLı ne hikmet ise İtaLyan araştırmacı onu da 12 oLarak girmiş.
Sezon ortasında göndericem zaten Zapo yu. Hiç ama hiç performans aLamadım. Takımda Tuna biLe daha iyi performans gösteriyor kendisinden.
Bana göre Zapo nun top kapma değeri 14-15 seviyesine çıkabiLir, Ayrıca Jumpingi 16 Heading de 15 ideaL Zapo ya. Pozisyon aLması da 16 seviyesinde oLmaLı. Zira Zapo nun en iyi özeLLiği fiziğini iyi kuLLandığı gibi çok ta iyi pozisyon aLmasıdır.