1 ile 30 arası toplam 679 sonuç

Konu: Beşiktaş JK

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Oyunu oynadıkça daha iyi görebiLiyorum bazı şeyLeri artık. Ve en büyük hayaL kırıkLığım tabi bunda senin suçun yok Koray Zapo da oLdu. O kadar kötü oynuyor ki. 15 maç oynadım ve ortaLaması 6,40 Lar da feLan geziyor. İnanıLmaz kademe hataLarı yapıyor. Hiç bir hava topunu aLamıyor. Maç içerisinde ki heading istatistikLeri 15 te 6, 14 te 6 gibi değerLerde geziyor. Top kapma istatistikLeri de çok kötü.

Zapo nun geLecek yamada pozisyon aLmasında yükseLme oLması gerek şu anda oyunda 12 pozisyon aLma değerine sahip, ayrıca tacLingi de yükseLmeLi yine oyunda 12 değerine sahip ve Jumpingi Heading in den daha yüsek seviyede oLmaLı ne hikmet ise İtaLyan araştırmacı onu da 12 oLarak girmiş.

Sezon ortasında göndericem zaten Zapo yu. Hiç ama hiç performans aLamadım. Takımda Tuna biLe daha iyi performans gösteriyor kendisinden.

Bana göre Zapo nun top kapma değeri 14-15 seviyesine çıkabiLir, Ayrıca Jumpingi 16 Heading de 15 ideaL Zapo ya. Pozisyon aLması da 16 seviyesinde oLmaLı. Zira Zapo nun en iyi özeLLiği fiziğini iyi kuLLandığı gibi çok ta iyi pozisyon aLmasıdır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ayrıca Jumpingi 16 Heading de 15 ideaL Zapo ya. Pozisyon aLması da 16 seviyesinde oLmaLı.
    Olamaz abim ben Veysel'e 15 jumping verdim. Ama atın havaya topu 10 kez 7-8 ini Veysel vurur o da en az yani.

Kahe'ye Nigris'e 15-16 veriyoruz.

Zapo'yu bende bayağı izledim 13 bilemediniz en fazla 14 olur.
    Zira zapo;
    aggression
    Work rate
    agility
    balance konularında çok iyi
    Hızlanma
    hız konularında normalin üstünde.
    Pozisyon alma, tackling teknik konularında ise BİR STOPERE GÖRE normal bir oyuncu.

En önemli artısıda pek fazla vasat özelliğinin olmaması. Hatta şuan aklıma hiç gelmedi.
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri