Quote Originally Posted by koray_capello View Post
O para Basel'e değil Ülker kastedilerek başka bir yere gidiyor yani neticede Beşiktaş'ın kasasına girmiyor. Şimdi Ülker'in Delgado'nun bonservisini Beşiktaş'a devrettiği yönünde bir çok haber çıktı gazetelerde ama böylesine ciddi bir konu hakkında ne Ülker tarafından resmi bir açıklama yapıldı ne de Beşiktaş Klubünden resmi bir açıklama yapıldı, borsaya bir bildirme de olmadı. ( yada benim haberim yok )

Neticede şuan tam olarak emin değiliz Delgado'nun bonservis olayını nasıl ayarlayacağımızdan, maalesef 5.000.000 euro Ülker'e gidecek geri kalan kısmı da klubü kalacak diye bir ayarlama yapılamıyor, buna çözüm olarak satışın %60'ı Ülkere %40'ı da klübe kalacak diye bir çözüm getirmeyi düşünüyorduk, şimdi senin örneğine göre 4.8 milyonu Ülkere 3.2 milyonu da klübe kalıyor aslında çok da mantıksız gözükmüyor.

Aslında ben Ülker'in Delgado'nun bonservisi konusunda Beşiktaş'tan bir yüzde isteyeceğini sanmıyorum eğer bonservisi devretmemişse bile devredecektir. Tabi buna karşı klüpten başka bir beklentisi yada isteği olabilir.
bende ulkeri dusunerek yaptiginizi anladim ama bende eminimki besiktas delgadoyu sattiginda ulker pay istemeyecektir. kulupten beklentisi de olmaz bence o kadar gs ye fenere transfer yapti bizim ustumuzden o kadar reklam yapti artik isteyecek birseyi yoktur ve isteyemez bana gore