Hayrettin Abi, Zapo'yu geldiğinden beri takip ediyorum, çünkü Sivok ve Zapo'nun gelecek profillerinin yetersiz olacağını tahmin ediyordum, Sivok konusunda daha tam emin olamadığı noktalar var ama ikisinde de biraz değişikliğe gidildi, özellikle Zapo'nun profili takımda belki de içime en çok sinen profil oldu.

Tek tek özelliklerin hepsini anlatmayacağım ama katılmadığım noktalar, jumping'i heading'ten yüksek olamaz. Çok uzun boylu bir oyuncu değil, çıkıpta kendisinden yüksek oyunculardan hava topu alabildiği pozisyonlar da yok, yalnız kendi yetişebileceği mesafede hava toplarına çok iyi vuruyor, bunu savunmada uzaklaştırdığı toplara bakarak (gelişi güzel kafa vuruşları yapmıyor, topu olabildiğince uzağa ve tehlikesiz bölegeye yollamaya çalışıyor) yada hücumda yaptığı vuruşlara bakarak (Trabzon'a kupa maçında attığı son dakika kafa golü, ki yavaş bir ortaya çok sert ve en doğru yere vurmuştu, yine Eskişehir maçında yaptığı kafa vuruşu tam köşeye idi fakat kaleci çıkardı) anlayabiliriz. jumping'ini 13e çıkardım heading'i 17 zaten ideal.

Tackling 13 olacak daha da yükseltilmesine gerek görmüyorum şuan çünkü top kapma konusunda çok başarılı bulmuyor, daha çok markaj yeteneğiyle, pozisyon almasıyla ve önsezileri ile savunma yapan bir isim, neyse kısacası merak etme abi yeni yamada daha çok verim alacağınız ve gerçeğe daha yakın bir Zapo olacak.