-
örnek olarak 5 m euro luk bir oyuncu alalım.ve onu 5 e satmaya kalksak alacak bir sürü kulüp var.
fm 2008 de bu youncuyu offer to clubs yapıp 5 yerine 15 isteyince kulüpler vazgeçiyordu.sonra adamı 1-2 ye satmaya çalışsak bile kimse almıyordu.oysa ilk başda 15 yerine 7-8 istesek belki alanlar çıkabilirdi.
fm 2009 da yine 15 m euro isteyince no offer mesajı geliyor ama kulüpler ilgilenmeye devam ediyor.siz fiyatı düşürdüğünüzde örneğin 5 isteyince teklifler geliyor.bu değişikliğin olması çok faydalı oldu.özellikle para sıkıntısı yaşarken oyuncu satmada daha yardımcı.
bir diğer konu ise fm 2008 de kulübünüz çok zengin olsa bile oyuncuya iyi bir teklif gelince başkan direk satıyordu.benim 400 m euro transfer bütçem varken bile başkan 10 m euro luk oyunucya 25 gelince direk satıyordu.
2009 da 15 m euro değerindeki giovanni dos santos a barcelona teklif yaptı.ben de 45 m euro peşin istedim.o sırada 20 m euro civarı bir param vardı kasada.ve başkan duruma el koymayıp satışı bana bıraktı.bunun düzeltilmesi de çok iyi olmuş.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules