O sadece görüntü hatasıdır bilip bilmeden konuşma. Ekran kayıyor o kadar. Oyunu almadığın ne kadar belli
O sadece görüntü hatasıdır bilip bilmeden konuşma. Ekran kayıyor o kadar. Oyunu almadığın ne kadar belli
Last edited by El Barto : 24.Kasım.2008 at 12:50
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
ben görüntü hatası değildir demedim hatadır dedim. diğer oyunlarda niye kaymıyor o ekran da bunda kayıyor? dikkat ettiysen en basit hatayı yazdım. ayrıca bilip bilmeden konuşmak nasıl oluyor? yani neyi bilmem gerekiyor? ben basit bir bilgisayar oyuncusuyum ve oynadığım oyunun 11 kişi olması gereken yerinde 13 kişi var. bunun üzerine bir şey mi bilmem lazım. zaten bilsem giderdim ben çalışırdım sigames'te.
oyun kötü olur ona hiçbir lafım olmaz. yok derim oyun kötü adamlar yapamamış. benim kızdığım nokta bukadar basit teknik hatalar. ozaman 2 senede bir çıkartsınlar oyunu. hatasız geliştirilmiş bir oyun olarak 2 senede bir çıksın.
Last edited by El Barto : 24.Kasım.2008 at 12:51