1 ile 30 arası toplam 158 sonuç

Konu: FM2009 - Transfer Sistemi (Sıfırdan Geliştirilmiş Özellik)

Hybrid View

abi herkez isteklerini yazmıs ama birsey var bu dediklerimiz ve daha da isteyeceklerimizi bu sene icin yapmıs olsalar bida fm serisini cıkarmaya gerek kalmaz ve kimse almazdı.bu sorunlar bana göre birazda yapımcılar tarafından diğer senelere bilerek bırakılıyor.2005 serisinden beri bu oyunu oynuyorum ve bu tür sorunlar sizlerinde bildiği gibi bitmio ve bitmezde...

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Quote Originally Posted by volkanizma_86 View Post
    abi herkez isteklerini yazmıs ama birsey var bu dediklerimiz ve daha da isteyeceklerimizi bu sene icin yapmıs olsalar bida fm serisini cıkarmaya gerek kalmaz ve kimse almazdı.bu sorunlar bana göre birazda yapımcılar tarafından diğer senelere bilerek bırakılıyor.2005 serisinden beri bu oyunu oynuyorum ve bu tür sorunlar sizlerinde bildiği gibi bitmio ve bitmezde...
    ben de böyle düşünüyordum ama daha sonra biraz daha düşününce yanlış olduğunu farkettim. oyunda geliştirilebilecek bir dolu şey var. yani transfer sistemi bu sene süper olsaydı da seneye ekleyecek çok şey olurdu. yapımcılar insanlar seneye de alsın diye bilerek koymamazlık yapmazlar çünkü ellerinde olan oyuncuları da kaybetme riskleri var.fm, 2009 geçti artık ama 2010'da sorunsuz, gerçekçi, gerçekten oynanabilir bir oyun çıkarsa ve diğer seneleri ufak eklemelerle 3d motorunu geliştirmek için kullansalar bile şu an oyunu alanların büyük kısmı yine alır.

zaten istese de şu an 4 4lük bir menejerlik oyunu yapamaz bu firma. eğer yapabilecek durumda olsalardı oyun çıkmadan önce patch çıkarmak zorunda kalmazlardı. demek ki şu an için yapabildikleri budur. gelişmeler yavaş ilerliyor bu doğru ama oyuna baktığımızda yayınlanan patch'den sonra bile 13 oyuncu problemi, sarı kart penceresinin takılması gibi sorunlar olduğunu görüyoruz. gelişme yine yavaş ilerleseydi ama bari gelişme dediğimiz şey de sorunsuz doğru düzgün yapılsaydı.

ne zaman ki bir firma çıkar ve gerçeğe daha yakın bir menejerlik oyunu sunar işte ozaman bu rehavet ortadan kalkar ve gerçekten bir şeyler için çabalamaya başlarlar. buna canlı örnek fifa serisini görebiliriz. pes çıkıp bukadar tutmasaydı fifa hala yerlerde sürünüyor olurdu.

işin ilginci taktik ekranında 11 yerine 13 kişi çıkabilen bir menejerlik oyunu için 80 ytl isteniyor.
    Last edited by Coupet : 19.Kasım.2008 at 19:12

Mesaj Yetkileri