Abi en azından yıldızların belli demi..Yani 2 oyuncudan hangisini alsam diye 2 arada kalmazsın..
D eğitim tadındaki bu kariyeri takip etmemek olmaz..
![]()
![]()
Abi en azından yıldızların belli demi..Yani 2 oyuncudan hangisini alsam diye 2 arada kalmazsın..
D eğitim tadındaki bu kariyeri takip etmemek olmaz..
![]()
![]()
Benden uyarması kardeşim yanlış yerdesineğitimi burda alırsan 4-4-2, 3-5-2 gibi aklı başında taktikler hayatından silinir 0-5-5, 4-6-0, 1-5-4, 0-0-10 gibi neidüğü belirsiz adamı deli eden talktiklerle uğraşmaya başlarsın ki buda akıl sağlığı açısından zararlıdır
Yıllardır 4-4-2 ile paşa paşa oynayan ben şu an en aklı başında dönemimde bile anca 4-3-3 ile oynuyorum ona göre
![]()
Hakkımda sırf Bask kızları için geri döndü diyolar abisi tamamen basının uydurması.Yok gece hayatım varmış yok şuymuş yok buymuş ,ne iftiracı medya bunlar böyle .Bizimkiler melek
Yeste'nin saçı uzarsa kafasını karıştırır kankacım
Galiba ilk ders nasıl dalavere çeviripte küme düşecek gibi olsan bile kulupte kalabilmeyi başarabilmek olacak abisi![]()
İlk seneki transfer politikam takım kadrosuna bir kaç genç Bask'lı yerleştirmek olacak abisi.Artık ne varsa TV gelirlerinde var senden hayır yok gibi büyük başkan
Oyunu düzgün yaptılar da ben mi düzgün taktik yaptım
Şimdi düzgün taktiğe dönebilir miyim bilemem ki? Alnımın yazısıydı ne yapsan silemem ki.Hemen aklıma sarkı geliyo bugun
Önce bir eve gideyim de abisiBirazdan çok konuştun bir ss koymadın diye Başkandan önce yöneticiler tekmeyi basacak benim kariyere
Çok teşekkür ederim Mustafacım.Bakalım iç saha maçlarını kazanmaya çalışıp deplasmanda voodoo büyüsü yapacağız![]()