1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

nereye yazacağımı bilemedim o yüzden buraya yazıyorum.

tuncay şanlı nın mevkisini AMC yapmışlar. AML,AMC eşit olsa bir şey diyemem fakat AMC nin AML den üstün olması tuhaf. bu milli takımada olumsuz yansıyacaktır. bunun ilk yamada düzeltilmesi lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by xpoera View Post

tuncay şanlı nın mevkisini AMC yapmışlar. AML,AMC eşit olsa bir şey diyemem fakat AMC nin AML den üstün olması tuhaf. bu milli takımada olumsuz yansıyacaktır. bunun ilk yamada düzeltilmesi lazım.
    Kesinlikle katilmiyorum SI forumlarinda bu konu oldukca iyi bi sekilde konusuldu ve Middlesbrough arastirmacisi Tuncay'a Omer abi'den onay almadan degisiklik yapmiyor diye biliyorum...

Tuncay Sakaryaspor'da kariyerine bir forvet hat da santrafor olarak baslamistir Fenerbahce'de zoraki olarak ihtiyacdan sol kanat oyuncusu yaratilmistir ondan. Middlesbrough'da ise Tuncay artik daha cok forvet veya forvet arkasi tarzi rollerde oynatildigini dusunursek ve hatda Euro 2008'den beri mili takimda da bu tur bi role daha cok ustlendigini dusunursek ve en iyi performansini da bu tur rollerde gosterdigini, Arda'nin artik sol kanaitin banko ismi oldugunu, sag kanat icin de Kazim'in daha cok tercih edildigini bu degisiklikden dogal bi degisiklik olamaz di... Tuncay hic bi zaman natural olarak bi kanat oyuncusu degil di zaten... AML ve AMR accomplished olduguna gore gene yeri gelince ihtiyac olunca bu mevkiler icin oyun tarafindan dusunulucektir merak etme. AMl yanilmiyorsam 20 uzerinden 19 yani bi oyuncunun mevkisi orada oynamasi icin ila natural olmasi gerekmiyor natural mevki bi oyuncunun en rahat oldugu, en iyi performans gosterdigi, ve genel anlamda son donemlerde en cok oynadigi mevkidir...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by xpoera View Post

Tuncay son zamanlarda da tek forvet arkasi ikinci forvet/serbest oynuyor.

Tuncay ilk FB'de oynamaya basladiginda forvet akrasinda serbest oynamayi en cok sevidigini soyluyordu. Artik oynayabilecek.

Mesaj Yetkileri