Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Kayserispor

2 13.33%
  • Trabzonspor

5 33.33%
  • Beraberlik

8 53.33%
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Kayserispor - Trabzonspor [ TSL 13. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Tolunayı yine beğenmiyorum
    İyi söyleyin başkanınıza Mourinho'yu getirsin.

Nedir bu beğenmemezlik ? Kayseri son 2 sezon 4.olmuş , olmuşta üstüne ne koymuş ? daha ilerisi için takıma kaç tane iyi oyuncu almış ? Tolunay bu kadroyla şampiyonluğa mı oynayacak ?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    İyi söyleyin başkanınıza Mourinho'yu getirsin.

Nedir bu beğenmemezlik ? Kayseri son 2 sezon 4.olmuş , olmuşta üstüne ne koymuş ? daha ilerisi için takıma kaç tane iyi oyuncu almış ? Tolunay bu kadroyla şampiyonluğa mı oynayacak ?
    Yahu bu benim kayseri taraftarı olarak görüşümü size neki bundan kayserispor şuanda hala ertuğrul sağlamın oyuncularıyla ayakta kalıyor oynandan oyunu kimse beğenmiyor bu sene aldığımız maçları bireysel yetenekli oyuncularımız sayesinde alıyoruz eskiden kayseri 3 gol yerse 5 golde atardı ama şmdi hep defansı düşünen atartsak bir atalım alalım maçı diyen bir kayseri var ben memnun değilim bu durumdan ama gidiyoruz işte ayrıca tolunay oyunculara çok sert davranıyor Gökhan Ünal bu takımdan neden ayrıldı sanıyorsunuz?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    maçtaki kritik hataların hepsi yanlıştı bence (iki tarafın penaltısı,trabzonun golü..)

ama ondan önce merak ettiğim bi nokta var : Kayserispor da Muslu Nalbantoğlu ve Escobar nerelerde?? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..çok ümitli olduğum iki oyuncu sezon başından beri neredeyse görmedim
    Muslu Nalbantoğlunun sözleşmesi fesh edildi bizim oyuncumuz değil tolunay beyin dediğine göre yetersizmiş escobarda taraftar diye alıdnı heralde tribünde maç izliyor öyle:S
    Last edited by deniz.91 : 29.Kasım.2008 at 00:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Birleştirilen Mesaj:

Muslu Nalbantoğlunun sözleşmesi fesh edildi bizim oyuncumuz değil tolunay beyin dediğine göre yetersizmiş escobarda taraftar diye alıdnı heralde tribünde maç izliyor öyle:S

teşekkürler bilgiler için..

Kayserispor stoperden sağ bek yapacağına Muslu yu deneseydi keşke..24 saat futbolcularla birlikte olan Tolunay hoca o daha iyi bilir tabi ama en azından bir takıma kiralık verilseydi yahu ..Türkiye deki performansını en çok merak ettiğim topçulardan biriydi kendisi.. hatta şuan boştaysa kendi takımıma isterim açıkçası

Escobara gelince : transferi için bi hayli çaba harcandı İglesiası kapının dışına koydu yönetim ama pek bişey göremedik şuana kadar..boş bi oyuncu olmadığını da bildiğim için üzülüyorum açıkçası..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yahu bu benim kayseri taraftarı olarak görüşümü size neki bundan kayserispor şuanda hala ertuğrul sağlamın oyuncularıyla ayakta kalıyor oynandan oyunu kimse beğenmiyor bu sene aldığımız maçları bireysel yetenekli oyuncularımız sayesinde alıyoruz eskiden kayseri 3 gol yerse 5 golde atardı ama şmdi hep defansı düşünen atartsak bir atalım alalım maçı diyen bir kayseri var ben memnun değilim bu durumdan ama gidiyoruz işte ayrıca tolunay oyunculara çok sert davranıyor Gökhan Ünal bu takımdan neden ayrıldı sanıyorsunuz?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Ertuğrul hocanız Bjkdeyken Bjk taraftarlarının dert yandığı şey neydi takımı defansif oynatması. Ne yani Kayseri'deyken atak oynatıyordu da , Bjk ye gelince mi daha defansif oynatmaya başladı. Tersi olsa tamam derim.

Ama sen hala benim dediklerimi anlamadın. Kayseri 2 sene üst üste 4.olmuş , kafaya oynamak için kimleri transfer etmiş ? Muslu, Bilal falan final.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by shamur1 View Post

Ama sen hala benim dediklerimi anlamadın. Kayseri 2 sene üst üste 4.olmuş , kafaya oynamak için kimleri transfer etmiş ? Muslu, Bilal falan final.
    Anadolu takımları aarsında transfere en çok para harcayan kulüp kayserispor aghahowa puroviç escobar üçlüsne en az3 milyon dolar yatırdı kayseri bu sene ama hiçbirinden faydalanamdık bu yıl + 1,5 mn dolara falanda cangelenin bosnervsini aldı bu sene eren güngör gibi genç oyuncuya 500 bin ytl verildi bunlar az paralar değil ama şuan sıralamda 7. bence bu başar az yani

Mesaj Yetkileri