Kayserispor
Trabzonspor
Beraberlik
Yahu bu benim kayseri taraftarı olarak görüşümü size neki bundan kayserispor şuanda hala ertuğrul sağlamın oyuncularıyla ayakta kalıyor oynandan oyunu kimse beğenmiyor bu sene aldığımız maçları bireysel yetenekli oyuncularımız sayesinde alıyoruz eskiden kayseri 3 gol yerse 5 golde atardı ama şmdi hep defansı düşünen atartsak bir atalım alalım maçı diyen bir kayseri var ben memnun değilim bu durumdan ama gidiyoruz işte ayrıca tolunay oyunculara çok sert davranıyor Gökhan Ünal bu takımdan neden ayrıldı sanıyorsunuz?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Muslu Nalbantoğlunun sözleşmesi fesh edildi bizim oyuncumuz değil tolunay beyin dediğine göre yetersizmiş escobarda taraftar diye alıdnı heralde tribünde maç izliyor öyle:S
Last edited by deniz.91 : 29.Kasım.2008 at 00:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
teşekkürler bilgiler için..
Kayserispor stoperden sağ bek yapacağına Muslu yu deneseydi keşke..24 saat futbolcularla birlikte olan Tolunay hoca o daha iyi bilir tabi ama en azından bir takıma kiralık verilseydi yahu ..Türkiye deki performansını en çok merak ettiğim topçulardan biriydi kendisi.. hatta şuan boştaysa kendi takımıma isterim açıkçası
Escobara gelince : transferi için bi hayli çaba harcandı İglesiası kapının dışına koydu yönetim ama pek bişey göremedik şuana kadar..boş bi oyuncu olmadığını da bildiğim için üzülüyorum açıkçası..
Ertuğrul hocanız Bjkdeyken Bjk taraftarlarının dert yandığı şey neydi takımı defansif oynatması. Ne yani Kayseri'deyken atak oynatıyordu da , Bjk ye gelince mi daha defansif oynatmaya başladı. Tersi olsa tamam derim.
Ama sen hala benim dediklerimi anlamadın. Kayseri 2 sene üst üste 4.olmuş , kafaya oynamak için kimleri transfer etmiş ? Muslu, Bilal falan final.
Anadolu takımları aarsında transfere en çok para harcayan kulüp kayserispor aghahowa puroviç escobar üçlüsne en az3 milyon dolar yatırdı kayseri bu sene ama hiçbirinden faydalanamdık bu yıl + 1,5 mn dolara falanda cangelenin bosnervsini aldı bu sene eren güngör gibi genç oyuncuya 500 bin ytl verildi bunlar az paralar değil ama şuan sıralamda 7. bence bu başar az yani