Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

23 51.11%
  • Beşiktaş

18 40.00%
  • Beraberlik

4 8.89%
Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 222 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [ TSL 13. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kırmızı kart çok ağırdı.Özellikle de ilk sarı....Bünyamin Gezer hiç uyarmadan 2 sarı kart çıkardı.Sarı kart olan bir adama az da olsa müsamaa gösterilmez mi :S

10 kişi oynamamıza rağmen iyi oynadık, Delgado böyle maçları iyi oynuyor.Mustafa Denizli'nin taktiksel hataları ve yanlış kadro seçimi, Cisse'nin gereksiz kartı ve biraz da şanssızlık bize maç kaybettirdi.Sağlık olsun.Şampiyonluk inancım bir gram bile eksilmedi...

Bu arada iki golde de Rüştü hatalı bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bizim kadroyu gördüğümmde orta saha bomboş göbekten Delgado paslaşacak birini bulursa ortalığı yıkar geçer dedim sonra Beşiktaş'ın kadroyu gördüm ve bu sefer biz bu maçı elimizi kolumuzu sallaya sallaya alırız dedim.Ben hayatımda böyle kadro görmedim.Kadroda asıl mevkisi stoper olan 4 tane futbolcu vardı Beşiktaş'ta(Toraman,Gökhan,Zapo,Sivok)Zaten Gökhan Zan'ı görür görmez direk Güiza bile gol atar bu maçta dedim.

Maç içinde ise hemen hemen her ceza sahasına düşen topumuz tehlike yarattı.Güiza ise bir tane %100 bir tane de karşı karşıya kaçırdı yine saç baş yoldurdu.Ama attığı golü de bu ligde kimsenin atamayacağını hatta kendisininde bir daha atamayacağını düşünüyorum.

İkinci yarıda Cisse'nin de atılmasıyla 2-4-1-2 oynayan Beşiktaş'ın üzerine gittiğimiz her atakta pozisyona girdik ama lakayıtlık,maçı ve rakibi ciddiye almayarak farka gidecek golleri bulamadık.

Hakem içinse kendisini hiç sevmem ama bu gün hakkaten iyi maç yönetti.Tebrikler Bünyamin Gezer...

Maçtan önce Kadıköy'se sroun yok her halükarda alırız diyenlerede istatistiğin değil futbolun taktik,teknik ile oynandığını gösterdi Fenerbahçe...

Tebrikler Fenerbahçe!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

İbob demekki aynı maçı izLememişiz.O pozisyonLarın hepsi Gökhanın vurduğu size çarpan topLarLa oLuşan veya iLerde Serdarın yiyip size verdiği topLarLa oLuyor.Kontra goL pozisyonLarıyLa iyimi oynamış oLuyorsun ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Kırmızı kart çok ağırdı.Özellikle de ilk sarı....Bünyamin Gezer hiç uyarmadan 2 sarı kart çıkardı.Sarı kart olan bir adama az da olsa müsamaa gösterilmez mi :S

10 kişi oynamamıza rağmen iyi oynadık, Delgado böyle maçları iyi oynuyor.Mustafa Denizli'nin taktiksel hataları ve yanlış kadro seçimi, Cisse'nin gereksiz kartı ve biraz da şanssızlık bize maç kaybettirdi.Sağlık olsun.Şampiyonluk inancım bir gram bile eksilmedi...

Bu arada iki golde de Rüştü hatalı bana göre.
    Bence 2.Golde Rüştü'nün bir hatası yok.Güiza klasını konuşturdum.Ayrıca Mustafa Denizli Sol Kanatta tel tel dökülen Ekrem'i dakika 84'te çıkardı.Bence Dk 60'ta falan çıkarması lazımdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    İbob demekki aynı maçı izLememişiz.O pozisyonLarın hepsi Gökhanın vurduğu size çarpan topLarLa oLuşan veya iLerde Serdarın yiyip size verdiği topLarLa oLuyor.Kontra goL pozisyonLarıyLa iyimi oynamış oLuyorsun ?
    Beşiktaş ikinici yarı iyi oynamadı sadece topla oynadı.Ofsayt olmayan bir pozisyonu varmıydı adam gibi organize bir şekilde?Cevap:Yok

Eğer Fenerbahçe biraz daha karekterli oynayıp pres yapsaydı Beşiktaş böyle oynayamazdı.Serdar Özkan topu nasıl yiyiordu baskıyı görünce yiyordu.Etrafında kimse olmadan top yiyecek kadar kazma bir adam değil sonuçta.Bu gün dediğim gibi ikici yarı 20 dk baskı yapsaydık çok daha rahat bir maç olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ekreme teL teL döküLdü diyorsunya yorum yok bu konuya.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Guiza yine boş kaleye kaçırmıs dogru mu ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Guiza yine boş kaleye kaçırmıs dogru mu ?
    Evet kaçırdı bir de gol attı.Ama sen buraya yazıp koyup ne yapmak istediğini anlayamadım.

Nesil
    2006

Alex, gribal enfeksiyon geçirmesine rağmen bu maçta oynamış. O yüzden oyundan alınmış.

Beşiktaş iyi oynayan diyenler, eğer bir takım iyi oynuyorsa savunmada bu pozisyonları vermez. Sadece hücuma bakarak konuşmamak lazım. Selçuk'un attığı pozisyonları hep çalışmılar. Çalıştıkları yerden gol yiyen takım iyi değildir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Merak ettim ve sordum.Başka bi amacım olamaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Alex, gribal enfeksiyon geçirmesine rağmen bu maçta oynamış. O yüzden oyundan alınmış.

Beşiktaş iyi oynayan diyenler, eğer bir takım iyi oynuyorsa savunmada bu pozisyonları vermez. Sadece hücuma bakarak konuşmamak lazım. Selçuk'un attığı pozisyonları hep çalışmılar. Çalıştıkları yerden gol yiyen takım iyi değildir.
    Hocam biz iyi oynadık ama kazanmamızı istemeyen bir adam vardı.Sizce kimdi ?Herkese soruyorum sizce kimdi bizim kazanmamıza engeL oLan fuLL fenere çaLışan ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ekrem'e laf eden adamın maçı izlediğinden şüphe ederim.

Beşiktaş'ın en iyi oyuncusuydu bence.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Hocam biz iyi oynadık ama kazanmamızı istemeyen bir adam vardı.Sizce kimdi ?Herkese soruyorum sizce kimdi bizim kazanmamıza engeL oLan fuLL fenere çaLışan ?
    Nerede iyidiniz? Defansda verdiğiniz pozisyonları kimse vermez. Eskişehire'e karşı 10 kişi oynadık bu pozisyonları vermediler. Beşiktaş bugün berbattı. Tabii Fenerbahçe'de berbattı.

sakary Ali Misafir

Maçın en iyisi Ekrem di berkay yapma ya

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Bana sorumun cevabını verirmisin ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tüm pozisyonlarınız Ofsayttı.Bumu futbol?En fazla Ofsaytta kalan iyimi oynamış oluyor?
    Ekreme teL teL döküLdü diyorsunya yorum yok bu konuya.
    Yorum yok tabii.Ben maçı 90 dk izledim.Birde evde Özetine baktım.Bir kere bile Ekrem'in ayağında değildi top.Ekrem'i maçın en iyisi yapanlara BÜYÜK BİR ALKIŞ İSTİYORUM.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bana sorumun cevabını verirmisin ?
    Rüştü Reçber

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Denizlidir kesin..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Sorumun cevabı Mustafa DenizLi.YazıkLar oLsun seni BeşiktaşLı yapan vaziyete...
    Bu konu iyi oLdu ya.Bazı şeyLeri öğrenmiş oLduk.Demek top bir kere biLe Ekremde değiLmiş ha.AnLadım hocam saoL.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by ibob
    Yorum yok tabii.Ben maçı 90 dk izledim.Birde evde Özetine baktım.Bir kere bile Ekrem'in ayağında değildi top.Ekrem'i maçın en iyisi yapanlara BÜYÜK BİR ALKIŞ İSTİYORUM.
    Ben de maçı izlediği halde Ekrem'i göremeyen ibob'a kucak dolusu alkış istiyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    garydelgadov ;

Senin gibi bir Beşiktaş'lı olduğu için gerçekten üzülüyorum ya.Bu kadar olmaz artık.2 Maç önce Sağlam'a şimdi de Denizli'ye sallıyorsun.

Bravo heralde seni T.Direktör yapana kadar her gelene böyle yapacaksın
    Last edited by LaigLeNoiR : 29.Kasım.2008 at 23:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Yahu hocam insaf et.Bu adamın şuanda övüLecek bir yanını göster bize.Gerçekten hiç kötü konuşmadım bu adama.Ama bu kadarı fazLa.Yahu futboLcu demeye diLim varmayacak Edu varken o defansta HoLosko gibi yırtıcı bir adamı oynatmıyor.3 puan aLmaya geLdik deyip çift önLibero oynatarak taraftarLa daLga geçiyor.70 küsürde değişikLik yapıyor.El insaf bu adamı bana nasıL savunacaksın ?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ezeli rekabette Fenerbahçe Beşiktaş’ı geçti
    Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Beşiktaş'ı 2-1 yenerek, ezeli rekabetteki galibiyet sayısında rakibinin önüne geçti. İki takım arasında bugün gerçekleşen 321. randevuda Fenerbahçe 119. galibiyetini alırken, Beşiktaş ise 118 galibiyette kaldı. İki ekip arasındaki 84 karşılaşmada ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamamıştı. Ezeli rekabette bugüne kadar Fenerbahçe'nin toplam 434 golüne, Beşiktaş 404 golle karşılık verebildi.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 29.Kasım.2008 at 23:27 Reason: Burası taraftar forumu değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Maçın özetini nerede izleyebilirim arkadaşlar ve saat kaçta ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

NTVSpor'da mutlaka bulursun Alican.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yalnız Sivok'un ofsayt diye iptal edilen golü ofsayt değil. Sivok ofsaytta ama top rakipten geliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Yalnız Sivok'un ofsayt diye iptal edilen golü ofsayt değil. Sivok ofsaytta ama top rakipten geliyor.
    Emre abinin dediği doğru.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 29.Kasım.2008 at 23:27 Reason: Konuyla alakasız olan kısım temizlendi.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006

Top rakipten gelmiyor. Top rakibe çarpıp geliyor... Zaten orta açarken ofsayt kaldırılıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Şimdi kuralları bu sene ofsayt için yenilediler ve top ofsayttaki oyuncuya deymeden bayrak kaldırmıyor yan hakemler. Top rakibe çarpıp geliyor işte. Rakibe çarpmasa zaten Sivok'a değil Delgado'ya gidecek. Bana öyle geldi en azından ben öyle gördüm öyle yorumladım sadece benim fikrimdir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Şimdi kuralları bu sene ofsayt için yenilediler ve top ofsayttaki oyuncuya deymeden bayrak kaldırmıyor yan hakemler. Top rakibe çarpıp geliyor işte. Rakibe çarpmasa zaten Sivok'a değil Delgado'ya gidecek. Bana öyle geldi en azından ben öyle gördüm öyle yorumladım sadece benim fikrimdir.
    İyide Fenerbahçe'li futbolculara top değdikten sonra arka tarafta sadece Sivok var yani o top Delgado'ya atılsa hiçbir Fenerbahçe'li ye değemez. Çünkü; Fenerbahçe'lielr arkada kalıyor. Sivok'a çarpıp gelen gol çarpmadan dolayı ofsayt bozulmaz. Zaten fikrine birşey demedim Emre abi. =)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yalnız Cisse'ye cart diye kartları çıkaran hakemin Lugano'ya kart çıkarmaya yüreği yetmemiş anlaşılan. Geçen haftada kartlık bir hareketi es geçilmişti sanırım o kartı görse idi bu hafta oynamıyor olacaktı... Neyse bu 3 sarı kartla bitirir artık sezonu Lugano bu hakemlerle...

İyide Fenerbahçe'li futbolculara top değdikten sonra arka tarafta sadece Sivok var yani o top Delgado'ya atılsa hiçbir Fenerbahçe'li ye değemez. Çünkü; Fenerbahçe'lielr arkada kalıyor. Sivok'a çarpıp gelen gol çarpmadan dolayı ofsayt bozulmaz.
    Top zaten birine atılmak amaçlı bir yere yollanmıyor Batuhan. Nobre topa vurmaya çalışıyor, vuruyorda top Delgado'ya doğru giderken Fenerbaheli oyunculardan Sivok'un önüne düşüyor.

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri