1 ile 30 arası toplam 185 sonuç

Konu: SAN MAMES'e Geri Dönüş.Atletico Bilbao

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Şimdi de Bursa

abi valla iyi başlamışsın lige ama hatırladığım kadarıyla bask bölgesiyle katalanlar pek anlaşamaz sen barcelona maçına dikkat et şişe felan gelmesin kafaya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Ee bu kadar ilgi gösterirsen abi Yeste'ye olacağı buydu
    2 haftada 4 puan galiba macera uzayacak
    Evet yaklaşık bir 5 maç daha uzamıştır tahmini 10 maçın üzerine abisi Ne yapalım başkan cimri.Prim verecek para bulamıyoruz bizde bu yolları deniyoruz

Quote Originally Posted by purefaith View Post
    abi valla iyi başlamışsın lige ama hatırladığım kadarıyla bask bölgesiyle katalanlar pek anlaşamaz sen barcelona maçına dikkat et şişe felan gelmesin kafaya
    Evet abisi.2008'de de o maçlara ayrı bir hırsla çıkıyorlardı.Yenilirsek sahamızda halimiz harap

Şu an için her şey çok yolunda gidiyor ama gerçekten Aduriz'i arıyoruz.Tam tilki forvet tanımı onun için yapılırdı.Kepa'da da dağıtan santrafor özelliği olduğu için biraz aksama var.Fakat ne yaparsınız ki kulupten gelen açıklama kontratımın bir sene olduğu ve ilk sefer için bütçeyi kıstıkları yönündeydi.O fiyata gelebilecek en iyi oyuncu Kepa idi. Kiralık oyuncuda denedim fakat istediğim tür santraforu kiralık olarak vermiyolar kendilerine saklıyolar

Malesef ofise geldim.Norveçliyi bekliyorum.Sanırsam devamı geceye kaldı.

Mesaj Yetkileri