Bu arada tekrar tekrar eklemeden edemeyeceğim. İkinci yarıyı dikkatle dinlerseniz, dinlerseniz diyorum çünkü ses mevzusundan bahsedeceğim. Bu kadar çok dalgalanma olan bir maç daha izlememiştim son zamanlarda. Şimdi iki seçenek var. Ya tezahürat yapanlar aniden susuyor çok az kişi devam ediyor tezahüratın en çok bağrılan kısmında, ya da lig tv ses kısıyor. Nasıl oluyorda ses aniden -5 saniye yüksek geldikten sonra- düşüveriyor? Neden acaba.. Evdeki Lig TV'yi iptal ettirme kararımda gerçekten haklı olduğumu ikinci kez gördüm.
Kendince haklı gerçi, spikerin sesi duyulmuyormuş bu da yayın kalitesini düşürüyormuş.. hayallah.
O zaman elin ingiliz televizyonlarını örnek al? Tribün sesini kısma, spikerin sesini yükselt.
En basit örneği chelsea maçı ;
http://videos.sapo.pt/uCRulyEeGTEczlOHi7cm
Omuz omuza sırasında spikerin sesi duyulmayacak seviyeye gelince sesini yükseltiyorlar. Ama tribünün sesini kısmıyorlar.
1 Aralık günü lig tv 'mi iptal ettiriyorum. Artık bu konudan gerçekten rahatsızım. Ben kendi takımımın maçında tribünler tezahürat yaparken sesin kısılmasına- ki odaklandığımız için bu konua gerçekten belli oluyor - karşıyım.