Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 92.86%
  • Hacettepe

1 7.14%
  • Beraberlik

0 0%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 116 sonuç

Konu: Galatasaray - Hacettepe [ TSL 13. Hafta ]

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    yok hocam, değildi. daha önce 2 defa uyardı hakem Tozo'yu 3. defada da gösterdi sarıyı. yani o pozisyon değil de öncesiyle gelişmiş bir sarı kart o.
    uyarılarını görmedim çok dikkatli izlemiyorum maçı gsli bi arkadaş varda ona bulaşıyorum arada

Ama çok normal bir faul yaptı adam hatta bazı hakemler bu tarz pozisyonlar faul bile vermiyor bu kadar ucuz olmamalı kartlar.
    2. sarı kartı alırkende Barış'ın arkadan yaptığı hareket çok net sarı karttı onu atladı Tozo'da kendi kaşındı gel beni at dedi hakeme akrt işareti yaptı ve kırmızıyı aldı gitti. Sarı kartlı oyuncular neden dikkat etmiyorlar anlayamıyorum dün Cisse bugün Tozo prof. olmuş oyuncuların bu kadar sorumsuzca davranması inanılır gibi değil

Hakem cok iyi gördü eli,helal olsun.Net penaltiydi.

Baros 2.golünü atti,acildi.(=

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakeme helal olsun bu dakikaya kadar müthiş mac yönetiyor...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Milan Baaaros Milan Baaaaros oley oley ooooley
    Goool 3-1 oldu gene baros

Sol taraftan ceza alanına doğru yükselen top! Ümit Karan çaprazdan voleyi nefis vurdu! Baros son anda kafayı uzattı ve top ağlara gitti...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

iste böyle cift forvet oynadigimizda Baros rahatliyor,bos alan yaratiyor kendisine,golleri de atiyor.(=

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Recebin asistiyle açılır atık gs atar 3 - 4 tane daha
    Tarık abi kahin gibi adamsın yahu

Bu senenin en iyi transferi Lincoln kesinlikle.Maestro gibi,mest ediyor kendine herkesi.Oynadigi her macta özveriyle oynuyor,takimi cok iyi yönetiyor.

Emre Güngör,Baris,Mehmet Topal da tam olarak döndüler,insAllah bir daha sakatlik gecirmezler.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne bakımdan komik hakem? Mükemmele yakın mac yönetti dikkatli izlein macı..

Stad Nevizade geceleri ile inliyor...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yalnız staddan sanki 60 bin kişi bağırıyormuş gibi ses geliyor televizyona. Çok ilginç oda..
    Hakem neye göre mükemmel peki emre onu sorayım ben sana?
    Hani zaten Gs bu maçı kaybetmezdi ama.. Yine de ilk kırmızının ilk sarısı ve ikinci kırmızınında ilk sarısı yanlış.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İLk kez bu kadar zevkli bir maç seyrettim. Hakemlerde çok süper yönettiler maçı; kartlar, faulle... Tek hatası oldu hakemin o da kornerde el ile müdahale eden oyuncuya değil başka birine kart göstermesiydi gösterdiği oyuncu da oyundan atıldı. Bence maç tekrarı falan olmaz. Çünkü yanlış görmüştür olabilir diyorum ben..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Lincoln az kalsın ikinci bir Volkan vakası yaşayacaktı..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Teli'ye kartı itirazdan verdi, Jesus macı izledin mi yoksa bazı sitelerde okudugun yoruma göre mi konuşuyorsun ? Ayrıca Eren ne bu sendeki tribünden gelen ses takıntısı onu da merak ettim. Dikkat ettiysen ilk yarı ses gelmiyordu, cünkü oyun kötüydü, tezahürat da yapilmıyordu. 2. yarı takımla birlikte taraftar da coştu.

İlk sarı nasıl haksız ? Lincoln bacak arasını yapmış geciyor Tozo indiriyor Lincoln'u. Yukarıda arkadas belirtmiş zaten daha önce uyarıldı diye. Yine mi uyarsaydı hakem ? Verdiği penaltı net tartışmam bile. Teli nin 2. kartı da doğru, Lincoln'ün erkeklik gelecegi ile oynadı resmen. Bana macı izlemeden yorum yapmışsınız gibi geliyor ...

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Yalnız staddan sanki 60 bin kişi bağırıyormuş gibi ses geliyor televizyona. Çok ilginç oda..
    Hakem neye göre mükemmel peki emre onu sorayım ben sana?
    Hani zaten Gs bu maçı kaybetmezdi ama.. Yine de ilk kırmızının ilk sarısı ve ikinci kırmızınında ilk sarısı yanlış.
    ilk kırmızı karttın sarısında yanlış hiçbir şey yok. Tozo Lincoln'e ilk faul yaptığında hakem uyardı. ikincisinde bir daha uyardı ve hareketleri 3. de kartı gösteririm bir daha yapma der gibiydi. 3. de gelince kartı gösterdi. bundan doğal bir şey var mı? hep diyoruz ya Lincoln, Alex, Delgado gibi oyuncular bu tarz faullere maruz kalıyorlar, oyunu güzelleştiren futbolcuları bunlardan korumak lazım diye, adam bunu yaptı işte. bence sarı da karmızı da doğruydu Tozo'ya. Gerçi Teli gümbürtüye gitti, sanırım bulunduğu açıdan dolayı elle oynayanın Teli olduğunu sandı hakem yoksa oynayan Soko'ydu. ikinci sarı doğru bir kart ama ilk yanlış oyuncuya olduğundan yanlış bir kırmızı oldu. ben açıkcası Ümit Karan'a da kırmızı göstersin istedim pozisyon bittiği halde hala konuştuğu için. bu iki hatası hariç çok çok iyi bir maç yönetti hakem bence.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Teli'ye kartı itirazdan verdi, Jesus macı izledin mi yoksa bazı sitelerde okudugun yoruma göre mi konuşuyorsun ? Ayrıca Eren ne bu sendeki tribünden gelen ses takıntısı onu da merak ettim. Dikkat ettiysen ilk yarı ses gelmiyordu, cünkü oyun kötüydü, tezahürat da yapilmıyordu. 2. yarı takımla birlikte taraftar da coştu.

İlk sarı nasıl haksız ? Lincoln bacak arasını yapmış geciyor Tozo indiriyor Lincoln'u. Yukarıda arkadas belirtmiş zaten daha önce uyarıldı diye. Yine mi uyarsaydı hakem ? Verdiği penaltı net tartışmam bile. Teli nin 2. kartı da doğru, Lincoln'ün erkeklik gelecegi ile oynadı resmen. Bana macı izlemeden yorum yapmışsınız gibi geliyor ...
    Bak sende komik olmaya başladın şimdi!
    Maçı izlemeden niye yorum yapayım. Maçı izledim hatta aynı anda Burak Duran arkadaşımla beraberde maçı yorumluyorduk. O da benim gibi ilk kartı yanlış adama vermiş dedi ve o da maçı izliyor sitelerden takip etmiyordu. Böyle bilip bilmeden garip ithamlarda bulunma bence.

Kimseyi germek gibi bir niyetim yok hakemin ince hatalar yaptığını düşündüğüm için onları buraya yazdım hemen kaplanlaşmayın.
    Galatasaray'ı da tebrik ederim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lincolnün top sektirmesine kızmış (gerçekten)
    İşte lincoln farkı bu.. onun hareketlerini ne volkan ne erdoğan arıca kimse hazmedemiyor..

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

gözünü seveyim hocam, ne hakemler ne hatalar yapıyor allah aşkına. bu kadar iyi bir maç çıkartan hakemi yaptığı bir iki hatadan mı asacağız? o zaman dünkü maçın hakemini hemen giyotine koyalım bekletmeden.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Tribünden gelen ses takıntısı bariz bir şekilde var çünkü ben maça gidip dötümü yırtıyorum bağrırken afedersin, stadda kulaklarıma ağrılar giriyor ses seviyesinden ama TV'den izleyince................... Sizin maçı örnek verdim çünkü seyirci sayısı gerçekten az. Ve gelen ses o seyirci sayısına NORMAL ise dünkü maçta ve daha önceki FB maçlarında normalin kat be kat altında.
    Penaltı penaltı tabi ki aksini iddia etmedim. İlk kırmızının ilk sarı kartı ise tartışılır. Otorite değilim ki ben kendi düşümcendi o anda. Gelmeyin üstüme
    Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    ilk kırmızı karttın sarısında yanlış hiçbir şey yok. Tozo Lincoln'e ilk faul yaptığında hakem uyardı. ikincisinde bir daha uyardı ve hareketleri 3. de kartı gösteririm bir daha yapma der gibiydi. 3. de gelince kartı gösterdi. bundan doğal bir şey var mı? hep diyoruz ya Lincoln, Alex, Delgado gibi oyuncular bu tarz faullere maruz kalıyorlar, oyunu güzelleştiren futbolcuları bunlardan korumak lazım diye, adam bunu yaptı işte. bence sarı da karmızı da doğruydu Tozo'ya. Gerçi Teli gümbürtüye gitti, sanırım bulunduğu açıdan dolayı elle oynayanın Teli olduğunu sandı hakem yoksa oynayan Soko'ydu. ikinci sarı doğru bir kart ama ilk yanlış oyuncuya olduğundan yanlış bir kırmızı oldu. ben açıkcası Ümit Karan'a da kırmızı göstersin istedim pozisyon bittiği halde hala konuştuğu için. bu iki hatası hariç çok çok iyi bir maç yönetti hakem bence.
    Ten renginden ayırt edebilirdi aslında futbolcuları. Biri beyaz diğeri zenci.
    Ümit Karan olayı ise alışıldık birşey. Ayhan, Ümit, Hasan Şaş.. Bu oyuncular muaf tutuluyor genellikle itirazdan kart konusunda.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ümit'te kırmızı yeseydi görürdüm onu da göstermedi hakem maalesef.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tribünden gelen ses takıntısı bariz bir şekilde var çünkü ben maça gidip dötümü yırtıyorum bağrırken afedersin, stadda kulaklarıma ağrılar giriyor ses seviyesinden ama TV'den izleyince................... Sizin maçı örnek verdim çünkü seyirci sayısı gerçekten az. Ve gelen ses o seyirci sayısına NORMAL ise dünkü maçta ve daha önceki FB maçlarında normalin kat be kat altında.
    Penaltı penaltı tabi ki aksini iddia etmedim. İlk kırmızının ilk sarı kartı ise tartışılır. Otorite değilim ki ben kendi düşümcendi o anda. Gelmeyin üstüme

Ümit Karan olayı ise alışıldık birşey. Ayhan, Ümit, Hasan Şaş.. Bu oyuncular muaf tutuluyor genellikle itirazdan kart konusunda.
    Sen el olduğunu gördün mü acaba rengi soruyorsun?Zor posizyon..Kaldıki yardımcı hakem verdi kararı..
    Hem senin fenerbahçe beşiktaş maçında dediğine göre kart yanlışta olsa teli 2.sarı kartı görerken dikkatli olması lazımdı..?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ümit'in hangi pozisyonundan bahsediyorsunuz, kacırmışım orayı ?

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

tabi, gerçi biz elden verdiğini düşünüyoruz belki başka bir nedenden verdi, bilemiyorum ama bana sanki elle oynayan Teli sandı gibi geldi.

bu oyuncuların hepsine "Argues with official" PPM'i verilmeli galiba bir de Sabri'ye "Shoot with power" verilse iyi olur gibi, yeri değil bu muhabbetin ama

Ümit'in hangi pozisyonundan bahsediyorsunuz, kacırmışım orayı ?
    şu ortalığın karıştığı pozisyon. olay bitti hala hakemle konuşuyor, deli etti beni televizyon başında.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Erdoğan Arıca'yı kutluyorum. 9 kişi kalmış bir takımla alay eden Lincoln'e '' Metalist maçında nerdeydin ? '' demiş

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hakem gerçekten iyiydi penaltıyı mükemmel süzdü , Ve kartlarıda es geçmedi Bravo Süleyman Abay
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hiç unutamıyorum 4-0 yendiginiz maçta Elektronik ıslık kullanılıyordu.Ayrıca biliyorsun gelmişsin , Gs lilerden çok ses çıkıyor diyorsun demekki taraftarız birazda kendinizde arayın bişeyleri yahu
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dikkatli olması lazım tabi.

Emre kaç kere Saraçoğlunda maç izledin? uA forumlarında okuyup buralara yazma bence. Cevap bekliyorum.
    TV den izliyoruz işte. Her tv kanalı mı sizin macta kısıyor sesi ? Bu kadar paranoya iyi degil.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hiç unutamıyorum 4-0 yendiginiz maçta Elektronik ıslık kullanılıyordu.Ayrıca biliyorsun gelmişsin , Gs lilerden çok ses çıkıyor diyorsun demekki taraftarız birazda kendinizde arayın bişeyleri yahu
    Okurken yorumları biraz dikkat edelim. Ben TV konusunda söyledim. Yoksa ASY deplasmanına 6 kere gittim hayatım boyunca. Fenerbahçe maçında. Ben bu yüzden net yorum yapabiliyorum. Karşılaştırabiliyorum. Ama Tvden izleyenlerin böyle bir şansı yok. Anca taraftar forumlarında okudukları kadar bilgileri var. Elektronik Islık olayını kulaklarınla duydun mu afedersin ama?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln aynı şekilde devam ediyor galiba.Tabi izlemedim ama daha önceki olaylardan Lincoln'ün haksız olduğunu tahmin ediyorum.Ortada hazmedememezlik yok Lincoln var malesef.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri