Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 92.86%
  • Hacettepe

1 7.14%
  • Beraberlik

0 0%
1 ile 30 arası toplam 116 sonuç

Konu: Galatasaray - Hacettepe [ TSL 13. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Teli'ye kartı itirazdan verdi, Jesus macı izledin mi yoksa bazı sitelerde okudugun yoruma göre mi konuşuyorsun ? Ayrıca Eren ne bu sendeki tribünden gelen ses takıntısı onu da merak ettim. Dikkat ettiysen ilk yarı ses gelmiyordu, cünkü oyun kötüydü, tezahürat da yapilmıyordu. 2. yarı takımla birlikte taraftar da coştu.

İlk sarı nasıl haksız ? Lincoln bacak arasını yapmış geciyor Tozo indiriyor Lincoln'u. Yukarıda arkadas belirtmiş zaten daha önce uyarıldı diye. Yine mi uyarsaydı hakem ? Verdiği penaltı net tartışmam bile. Teli nin 2. kartı da doğru, Lincoln'ün erkeklik gelecegi ile oynadı resmen. Bana macı izlemeden yorum yapmışsınız gibi geliyor ...
    Tribünden gelen ses takıntısı bariz bir şekilde var çünkü ben maça gidip dötümü yırtıyorum bağrırken afedersin, stadda kulaklarıma ağrılar giriyor ses seviyesinden ama TV'den izleyince................... Sizin maçı örnek verdim çünkü seyirci sayısı gerçekten az. Ve gelen ses o seyirci sayısına NORMAL ise dünkü maçta ve daha önceki FB maçlarında normalin kat be kat altında.
    Penaltı penaltı tabi ki aksini iddia etmedim. İlk kırmızının ilk sarı kartı ise tartışılır. Otorite değilim ki ben kendi düşümcendi o anda. Gelmeyin üstüme
    Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    ilk kırmızı karttın sarısında yanlış hiçbir şey yok. Tozo Lincoln'e ilk faul yaptığında hakem uyardı. ikincisinde bir daha uyardı ve hareketleri 3. de kartı gösteririm bir daha yapma der gibiydi. 3. de gelince kartı gösterdi. bundan doğal bir şey var mı? hep diyoruz ya Lincoln, Alex, Delgado gibi oyuncular bu tarz faullere maruz kalıyorlar, oyunu güzelleştiren futbolcuları bunlardan korumak lazım diye, adam bunu yaptı işte. bence sarı da karmızı da doğruydu Tozo'ya. Gerçi Teli gümbürtüye gitti, sanırım bulunduğu açıdan dolayı elle oynayanın Teli olduğunu sandı hakem yoksa oynayan Soko'ydu. ikinci sarı doğru bir kart ama ilk yanlış oyuncuya olduğundan yanlış bir kırmızı oldu. ben açıkcası Ümit Karan'a da kırmızı göstersin istedim pozisyon bittiği halde hala konuştuğu için. bu iki hatası hariç çok çok iyi bir maç yönetti hakem bence.
    Ten renginden ayırt edebilirdi aslında futbolcuları. Biri beyaz diğeri zenci.
    Ümit Karan olayı ise alışıldık birşey. Ayhan, Ümit, Hasan Şaş.. Bu oyuncular muaf tutuluyor genellikle itirazdan kart konusunda.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ümit'te kırmızı yeseydi görürdüm onu da göstermedi hakem maalesef.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Tribünden gelen ses takıntısı bariz bir şekilde var çünkü ben maça gidip dötümü yırtıyorum bağrırken afedersin, stadda kulaklarıma ağrılar giriyor ses seviyesinden ama TV'den izleyince................... Sizin maçı örnek verdim çünkü seyirci sayısı gerçekten az. Ve gelen ses o seyirci sayısına NORMAL ise dünkü maçta ve daha önceki FB maçlarında normalin kat be kat altında.
    Penaltı penaltı tabi ki aksini iddia etmedim. İlk kırmızının ilk sarı kartı ise tartışılır. Otorite değilim ki ben kendi düşümcendi o anda. Gelmeyin üstüme

Ümit Karan olayı ise alışıldık birşey. Ayhan, Ümit, Hasan Şaş.. Bu oyuncular muaf tutuluyor genellikle itirazdan kart konusunda.
    Sen el olduğunu gördün mü acaba rengi soruyorsun?Zor posizyon..Kaldıki yardımcı hakem verdi kararı..
    Hem senin fenerbahçe beşiktaş maçında dediğine göre kart yanlışta olsa teli 2.sarı kartı görerken dikkatli olması lazımdı..?

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by EreN View Post
    tabi, gerçi biz elden verdiğini düşünüyoruz belki başka bir nedenden verdi, bilemiyorum ama bana sanki elle oynayan Teli sandı gibi geldi.

bu oyuncuların hepsine "Argues with official" PPM'i verilmeli galiba bir de Sabri'ye "Shoot with power" verilse iyi olur gibi, yeri değil bu muhabbetin ama

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Ümit'in hangi pozisyonundan bahsediyorsunuz, kacırmışım orayı ?
    şu ortalığın karıştığı pozisyon. olay bitti hala hakemle konuşuyor, deli etti beni televizyon başında.

Mesaj Yetkileri