Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
Teli'ye kartı itirazdan verdi, Jesus macı izledin mi yoksa bazı sitelerde okudugun yoruma göre mi konuşuyorsun ? Ayrıca Eren ne bu sendeki tribünden gelen ses takıntısı onu da merak ettim. Dikkat ettiysen ilk yarı ses gelmiyordu, cünkü oyun kötüydü, tezahürat da yapilmıyordu. 2. yarı takımla birlikte taraftar da coştu.

İlk sarı nasıl haksız ? Lincoln bacak arasını yapmış geciyor Tozo indiriyor Lincoln'u. Yukarıda arkadas belirtmiş zaten daha önce uyarıldı diye. Yine mi uyarsaydı hakem ? Verdiği penaltı net tartışmam bile. Teli nin 2. kartı da doğru, Lincoln'ün erkeklik gelecegi ile oynadı resmen. Bana macı izlemeden yorum yapmışsınız gibi geliyor ...
Bak sende komik olmaya başladın şimdi!
Maçı izlemeden niye yorum yapayım. Maçı izledim hatta aynı anda Burak Duran arkadaşımla beraberde maçı yorumluyorduk. O da benim gibi ilk kartı yanlış adama vermiş dedi ve o da maçı izliyor sitelerden takip etmiyordu. Böyle bilip bilmeden garip ithamlarda bulunma bence.

Kimseyi germek gibi bir niyetim yok hakemin ince hatalar yaptığını düşündüğüm için onları buraya yazdım hemen kaplanlaşmayın.
Galatasaray'ı da tebrik ederim