Originally Posted by
ridvanv
ve arkadaslar diyorsunuz ki mikrofon bjk taraftarinin onune konuyor falan filan bu kadar da basit dusunceli olmayalim bu kadar da yanli dusunmeyelim oyle sacma sey olurmu sadece bir mikrofonmu var sahada. saha kenarlarinda her tarafi saricak sekilde en az 4 mikrofon olur. ve ben mactaydim besiktas taraftari elinden gelen herseyi yapti fenerlilerin islik cekirdek ve skor taraftari oldugunu herkes biliyo. bizi isliklamaktan baska yaptiklari bisey yoktu. ben ne diyim sadece sunu diyorum 2250<52000 bunu birkez daha gorduk
Toplamda 8 mikrofon var. Stadın her yerine eşit dağıtılması gereken. Ama
Son söylediğin şey mantıken imkansız zaten. Deplasman tribünü diyince zaten Bjk, Fb, Gs hepsi iyidir. Bu konuda ayırım yapamazsın. Deplasmana sadece bağıracak adam gelir çünkü. Bjk taraftarıda iyi bir performans sergiledi geçen senelere göre. Mesela geçen seneki maçta 2 üçlü dışında hiç sesleri gelmemişti ama bu maçta her 10-15 dakikada bir geldi. Fakat sizin söylediğiniz kadar çekirdekçi bir taraftarda yok. Mesela maraton E blok ve komşlu blokları var 3-4 bin aktif bağıran var orda. ASY ve İnönü'de de aktif bağıran sayısı 3-4 bin civarı oluyor hep. Sadece bizim stadın kapasitesine bunu yaydığınızda az kalıyoruz. İstirham ediyorum Fenerbahçe' taraftarlarını daha fazla aşağılamayın. Sinir bozucu oluyor çünkü, ki maça gitmişsen tezahüratlarıda duymuşsundur
.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !