Yavaş ve dar alanda oyna![]()
Yavaş ve dar alanda oyna![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Finale gidersin.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
saol Kardes'im Aynen ole yaptım.
Eve Donmeye Nıyetim yok
Yemedim =D
İs İt a Dream ?
( Bu Bir Rüyamı =D)
Soylemistik
G-E-L-İ-Y-O-R-U-Z
Emirates Stadyumunda Destek Yazdık.
Schalke Tarihinde İlk Kez FinaL'de Turk Hoca Mete Gulsen Alman'Lara Bayram Yasatıyor...
CHAMPİONS LEAGUE
FinaL oncesi İstatistikler
Asist Krallıgı
Gol Krallıgı
Macın AdamıAS Roma İtalya'nın başkenti Roma'nın 2 takımından birisidir. İtalya'nın üst düzey ligi olan Serie A'da mücadele etmektedir.
Ve Schalke Tarihinin İlk CL Finali'ni Roma İle yapıcak.
A.S Roma Finale Liverpool'u eleyerek geldi. İlk macı 2:1 Kaybetmesine ragmen ikinci macta İtalyada 1:0 kazanarak Liverpool'u kupanın dısına iten Roma 2009'a Schalke ile birlikte damga vuran 2 takımdan bırısı.
Kısa Roma Bılgısı
Maçlarını ezeli rakip olduğu Lazio ile birlikte 82,307 kişilik Roma Olimpiyat Stadı'nda oynamaktadır. Unutulmaz oyuncusu Brezilyalı Aldair için 6 numaralı formayı müzeye kaldırmışlardır.
You'll Never BeatThe Irish !
Vay vay vayBravo kardeş tebrik ederim ama ne yazik ki bu maçı kaybedersin
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Önceki Sayfada Ne Demiştim Ben![]()
Roma'yıda yen artık.Ayıp oluyor.
Maçı hemen yayınlama yatarken yayınla da heyecan artsın![]()
Futbolcu Bilgileri
hadı lan merak ettım yayınla
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kusura bakma da bu basarılar bana pek ınandırıcı gelmedı acıkcası bu ıste bır ıs war ama hadı neyse
yoksa bıraz arsenal ıle barcelona yı zor yenersın arkadasım
Last edited by mustafad1903 : 02.Aralık.2008 at 22:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Werder Bremen Sampiyon Oldu arkadaslar CL'ye onem verdigim icin yedek + Paf karısık cıktım maclara 11. Sırada bitirdim sezonu ama pekde umrumuzda degil Finali kazanıp bu Avrupanın En buyugu olmak istiyoruz.
Bundesliga
Bundesliga
Bundesliga
UEFA Aston Villanın
Ve Tarih 27.5.2009
Champion League Final
![]()
Kupa Sahibini Bekliyor.
Totti'li De Rossi'li Babtista'lı Roma Mı?
Farfan'lı Ze Roberto'lu Kuranyi'li Rafinha'lı Schalke mi?
İnanmak İnanmamak yada hile yaptımı dusunup dusunmemek senin elinde kardesim ben hile yapsam kimseye ne bir zararı nede bir faydası olur banada bi yararı olmayacaktır hile yapmamın fakat dedim gibi inanmak zorunda degilsin ve mumkunse Lan'Lı Lun'lu Konusma birazdan macı oynayacagım tekrar soyluyorum milleti kandırmak bana bırsey kazandırmaz ayrıca ınanıp ınanmamak sana kalmıs![]()
Haydi bastır Schalke 04. En büyüksün Schalke 04![]()
Futbolcu Bilgileri
arkadaslar mac sona erdi tahmınlerinizi yapın SSler geleck =( =)
mete kupayı istiyoruz![]()
Sonucu Ben Biliyorum
Mete Yinede Elinden Gelenin En İyisini Yaptın Finalde Olmak Müthiş Tebrikler....
Demek ki kaybettin![]()
Futbolcu Bilgileri
Danke Kinder !
(Tesekkurler Cocuklar)
Kupa Sahibini Buldu Roma Olimpiyat Stadında oynanan Final'i kazanan Takım
SCHALKEEEEEEEEEEEE 04
Taddei'nin goluyle 1:0 One gecen Roma Kuranyi Ve Halil'in goluyle geriye dussede 44'de beraberligi sagladı Halil 87.de 3:2 yaptı durumu ve Kupayı Schalke'ye getirdi
Schalke Tarihindeki ilk Finali Kazandı Tarih yazdı Tarih.
Kuranyi Adebayor ile Gol kralı oldu 9 Gol.
BRAVO...Tebrik ederim
Futbolcu Bilgileri
Tebrikler Shalke.Tebrikler Mete Gülşen.
Helal olsun Mete. Avrupa Fatihi olmuşsun.
Fenerbahçeli doğdu
Schalke'li oldu
Helal olsun sana
Mete Baba. Mete Baba ooov ooov![]()
Futbolcu Bilgileri
tebrikler mete
büyük başarı![]()
Helal Olsun kardeşim...
yok bırader problem degil fakat ınsan sınırLenio birazAma yıne solıyım Hıle yaptımı dusunebLrsnz fakat bana bırsey kazandrmaz arkadaslar yapmadım'da YAPMAMDA