1 ile 30 arası toplam 637 sonuç

Konu: FM 2009 - Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Threaded View

bunları gördüğüm iyi oldu 2009'u almamakla ne kadar güzel bir iş yapmış olduğumu anladım.adam gibi bir yama gelene kadar 2008 oynanacak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by AsSaSs1n View Post
    Merhaba arkadaşlar ben oyunu oynadım kapatacaktım ancak canım sıkıldı macera olsun diye 0-0-10 ile sahaya çıktım yani ne defans var nede ortasaha kaledede hakan arıkan yani beşiktaşı yönetiyorum rüştü sakat ancak hakan arıkanın 1e1leri çok iyi maçta kayseri ile yani zirve ile ortasıraların arasında giden bir takım neyse maç başladı bitti maçın skoru Beşiktaş-3 Kayseri-2 ayrıca kayserinin 1 golüde penaltıdan ve kaleyi bulan 9 şutun 9uda kaleciyle karşı karşıya iken o zaman bundan sonra yeni taktiğimiz 1e 1 leri çok iyi olan bir kaleci almak ve 0-0-10 oynamak değilmi kayserinin beceriksizliğimi hakan arıkanın panter kesilmesi mi bilmem ama ben zorlu kayseri deplasmanından 3 puan aldım
    herşeyi anlarım herşeyin açıklaması belki vardır ama bu ne kardeşim ya böyle saçmalık olurmu?
    Last edited by sardokar : 03.Aralık.2008 at 12:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri