1 ile 30 arası toplam 637 sonuç

Konu: FM 2009 - Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

Merhaba arkadaşlar ben oyunu oynadım kapatacaktım ancak canım sıkıldı macera olsun diye 0-0-10 ile sahaya çıktım yani ne defans var nede ortasaha kaledede hakan arıkan yani beşiktaşı yönetiyorum rüştü sakat ancak hakan arıkanın 1e1leri çok iyi maçta kayseri ile yani zirve ile ortasıraların arasında giden bir takım neyse maç başladı bitti maçın skoru Beşiktaş-3 Kayseri-2 ayrıca kayserinin 1 golüde penaltıdan ve kaleyi bulan 9 şutun 9uda kaleciyle karşı karşıya iken o zaman bundan sonra yeni taktiğimiz 1e 1 leri çok iyi olan bir kaleci almak ve 0-0-10 oynamak değilmi kayserinin beceriksizliğimi hakan arıkanın panter kesilmesi mi bilmem ama ben zorlu kayseri deplasmanından 3 puan aldım

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Anlı şanlı, üstelik kendi sahasında oynayan Milan için "futbol oynamak için sahaya çıkmamışlar." demek istemiyorum ama olanlar biraz da ona işaret ediyordu. Zaten Van Der Vaart gibi takımın en önemli yıldızının sakatlığı nedeniyle oynayamadığı maçta 10. dakikada Aydın, 34. dakikada diğer kozumuz Arda ve 45. dakikada da sol kanadın etkili ismi Di Maria sakatlanarak yerlerini sırasıyla Leto, Sabri ve Mehmet Yıldız'a bıraktılar. Arda'nın sakatlanmasıyla 4-4-1-1'e, Di Maria'nın sakatlanmasıyla da mecburen çift forvete döndük. Yine de maç ortada gidiyor, Asenjo kalede devleşiyordu. Sonra sahneye Alman hakem Florian Meyer çıktı ve 2. sarıdan Meira'yı oyundan ihraç ederek o da abalıyı boş geçmedi. Artık maç çok zorlaşmıştı ama GS savunmada sağlam oynuyor ve ani kontralarla Milan kalesini özellikle Ledesma ile yokluyordu. Maçın son anlarına girilmişken 89. dakikada hücuma çıkarken kaptırdığı topla hazırlıksız yakalanan GS'yi Reyes avlıyor ve herkese "buraya kadarmış" dedirtiyordu. Ne var ki öyle düşünmeyen birisi vardı: Sezon başında 11 milyon euro gibi astronomik bir ücretle transfer edilen Mevlüt Erdinç. Santrayı yapan GS top dolaştırırken savunmanın arkasına atılan bir topa hareketlenen Mevlüt topu kalecinin uzanamayacağı bir yere vurdu ve bu zor maçtan GS'nin 1 puan çıkarmasını sağladı. Maçın adamı ise yediği gole rağmen kalesinde harikalar yaratan Asenjo seçiliyordu. İşte bir maçın özeti.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by cureshot View Post

Anlı şanlı, üstelik kendi sahasında oynayan Milan için "futbol oynamak için sahaya çıkmamışlar." demek istemiyorum ama olanlar biraz da ona işaret ediyordu. Zaten Van Der Vaart gibi takımın en önemli yıldızının sakatlığı nedeniyle oynayamadığı maçta 10. dakikada Aydın, 34. dakikada diğer kozumuz Arda ve 45. dakikada da sol kanadın etkili ismi Di Maria sakatlanarak yerlerini sırasıyla Leto, Sabri ve Mehmet Yıldız'a bıraktılar. Arda'nın sakatlanmasıyla 4-4-1-1'e, Di Maria'nın sakatlanmasıyla da mecburen çift forvete döndük. Yine de maç ortada gidiyor, Asenjo kalede devleşiyordu. Sonra sahneye Alman hakem Florian Meyer çıktı ve 2. sarıdan Meira'yı oyundan ihraç ederek o da abalıyı boş geçmedi. Artık maç çok zorlaşmıştı ama GS savunmada sağlam oynuyor ve ani kontralarla Milan kalesini özellikle Ledesma ile yokluyordu. Maçın son anlarına girilmişken 89. dakikada hücuma çıkarken kaptırdığı topla hazırlıksız yakalanan GS'yi Reyes avlıyor ve herkese "buraya kadarmış" dedirtiyordu. Ne var ki öyle düşünmeyen birisi vardı: Sezon başında 11 milyon euro gibi astronomik bir ücretle transfer edilen Mevlüt Erdinç. Santrayı yapan GS top dolaştırırken savunmanın arkasına atılan bir topa hareketlenen Mevlüt topu kalecinin uzanamayacağı bir yere vurdu ve bu zor maçtan GS'nin 1 puan çıkarmasını sağladı. Maçın adamı ise yediği gole rağmen kalesinde harikalar yaratan Asenjo seçiliyordu. İşte bir maçın özeti.
    2009 da iken bu kadar transferi nasıl yaptın galatasaraya

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by lazo View Post
    2009 da iken bu kadar transferi nasıl yaptın galatasaraya

Linderoth'u 9, Nonda'yı 5, Appiah'ı 4, Kewell'ı 4, Baros'u 6, Orkun'u 4, Aykut'u 3 milyon euroya, hatta daha da fazlalarına satarsan (satış konusunda bu sefer çok iyi değildim; mesela diğer bir oyunumda başlangıçta Orkun'u City'ye tam 11 milyon euroya satmıştım.) yaparsın.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Linderoth'u 9, Nonda'yı 5, Appiah'ı 4, Kewell'ı 4, Baros'u 6, Orkun'u 4, Aykut'u 3 milyon euroya, hatta daha da fazlalarına satarsan (satış konusunda bu sefer çok iyi değildim; mesela diğer bir oyunumda başlangıçta Orkun'u City'ye tam 11 milyon euroya satmıştım.) yaparsın.
    helal olsun gerçekten tebrikler
    kariyerindede başarılar galatasarayda

ya kardes ciddi misin bunlar boyle astronomık fiyatlara sattıgına acıkcası ben pek inanmadım

Kaç senedir oynarım ilk defa böyle bir olaya şahit oluyorum.Beşiktaş ile 4.sezondayım.Galatasaray Eskişehir'i ezdi geçti darmadağn etti (hazırlık maçı değil normal süper lig maçı)

Maçta meira 6gol , eskişehir kendi kalesine 2 gol,3 penaltı ve 2 kırmızı kart.

Gs 12 kaleyi bulan şut 12 gol

Quote Originally Posted by candela View Post
    Kaç senedir oynarım ilk defa böyle bir olaya şahit oluyorum.Beşiktaş ile 4.sezondayım.Galatasaray Eskişehir'i ezdi geçti darmadağn etti (hazırlık maçı değil normal süper lig maçı)

Hakemin yıllık aldığı parayı vermis galiba Adnan Polat
    ilginç olmuş gerçekten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by candela View Post

Yuhhh diyorum ve kopuyorum
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri