yok bırader problem degil fakat ınsan sınırLenio birazAma yıne solıyım Hıle yaptımı dusunebLrsnz fakat bana bırsey kazandrmaz arkadaslar yapmadım'da YAPMAMDA
yok bırader problem degil fakat ınsan sınırLenio birazAma yıne solıyım Hıle yaptımı dusunebLrsnz fakat bana bırsey kazandrmaz arkadaslar yapmadım'da YAPMAMDA
You'll Never BeatThe Irish !
PARDON TEKRAR YA NE BILIYIM BEN BARCELONAYA YENILIP DE SEN YENINCE BIRAZ KISKANCLIK OLDU GALIBA
TEKRAR SOYLUYORUM KUSURA BAKMA, AYRICA TAKIPCININ KUPAYI ALIP BIRAKMAK OLMAZ LIGDE BASARIDA SIRA SIMDI
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hem Genel Olarak Kullandigini Hemde Roma Macindakini Werirsen Sewinirim Denicemde
Last edited by mustafad1903 : 03.Aralık.2008 at 18:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yok birader Tamm sorun degiL
Taktik Konusuna gelince bir kactane buraya koyuyorum fakat benbır taktikLe oynamadım tum macları Rakibe gore oynadım kardesim Arsenal Macında Dar Alanda Dusuk Tempolu oynadım Barcelona Macında bıraz sert oynadım bu tip seyler asıl taktigim 4-1-2-1-2 fakat dedigim gibi rakibe gore oynamayı daha cok severim kendi evimde Villareal ve Arsenale karsı 4-1-2-1-2 oynadım fakat Emirates'de Ve Nou Camp'ta 2 On liberolu zaman zaman 5 Defans ile oynadım
TAKTİKLER
[Yine solıyım Rakibe gore taktik yapmanı oneririm]
You'll Never BeatThe Irish !