1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Manchester United ( Red Devils )

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Açıkcası takımın bu kadar değişmesinden sonra iyi bir form tutturmuşsun.Fakat Wayne Rooneyin satılması bence hata .. Başarılar

Quote Originally Posted by Onur123 View Post
    Açıkcası takımın bu kadar değişmesinden sonra iyi bir form tutturmuşsun.Fakat Wayne Rooneyin satılması bence hata .. Başarılar
    Kafam krampon fırlattı terbiyesiz nerden gördüyse bende gönderdim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by magirus View Post
    sattığın oyunculara yüksek teklifler verilmiş gibi geldi bana,şanslısın başarılar kariyerinde.
    Rooney i 76m$ a Arsenale sattım Tevez i 50m$ sanırım Evrayla Vidic de 45 er m$ sattım gençlere para harcarken pek dikkatli kullanmam çünkü fazlasını almadan transferde asla satmam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Rooney'yi Marko Marin Aratmaz Umarım Başarılar Transferlerin Değişik olmuş
    Rooney in yerini Balotelli ve Fernandinho ile doldurmayı düşünüyorum ayrıca Saivet ve İnter den Destro da gelecekte çok faydalı olacak gençler bunun akabinde Giovani Dos Santos Ronaldo Gabriel Obertan gibi hucum yönü çok kuvvetli oyuncular elimde mevcut...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by gokhan198555 View Post
    manu kariyeri acmak peki bir cesaret isteyen olay zira kötü bir sezon geçirmen dalga konusu olmana neden olabiliri başarılar diliyorum
    Bunları aşmamız lazım kardeşim uzun yıllar bu takıma katkı sağlamak için bir kaç yılı feda edebiliriz ama ilk günden türk basını gibi saldırılar gelirse zorluklar yaşayabiliriz
    Last edited by Mehmet784429 : 04.Aralık.2008 at 01:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri