Valla diğer adamları göndermen gayet iyi bence.Ama Rooney Bu oyunun en iyileri arasında cidden
Bir ortak kariyerde bende satma hatası yapmıştım forvet hattı çökmüştü
Ama sen önlemi almışssın.
Valla diğer adamları göndermen gayet iyi bence.Ama Rooney Bu oyunun en iyileri arasında cidden
Bir ortak kariyerde bende satma hatası yapmıştım forvet hattı çökmüştü
Ama sen önlemi almışssın.
Daha önce Manchester ile yine bir oyun açmıştım kayıtlı oyunlar silindi yanlışlıkla kayboldu orada Rooney çok etkisiz geldi bana yoksa Rooney has adamımdır.Hem biraz değişiklik olsun sonuçta hazır takımı yönetmek biraz monoton kaçıyor yeni şeyler denemek istedim hemde 76m$ güzel paraAyrıca Balotelli de oyun da gayet güzel Fernandinho da da etkili sadece Balotelli Striker olarak kendini geliştirmesi lazım ama zaten gelişmeye çok açık ilk ayında tüm özelliklerinde yükseliş vardı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk 6 haftada biraz zorladndım açıkcası gol yemesemde pek gol atma da sorunum vardı orta saha oyuncularımın hucum yönünün etkisi ve hucum oyuncularımın form tutması bu arada Anderson ve Scholes Balotelli ile uyumu işimi çözdü açıkcası.Şu anda gayet iyi durumdayım önüm açık açıkcası
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada şu anda işteyim akşam eve geldiğimde artık maçlara devam edeceğim açıkcası kış aylarında genç oyuncular fizik yönünden zayıf olduğu için biraz sorun yaşayabilirim bakalım göreceğiz...
Last edited by Mehmet784429 : 04.Aralık.2008 at 13:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
güzel gidiyorsun juventus galibiyeti moral olmuş , Liverpool bana göre yanlış taktikle çıkmış liverpool'u dağıtırsın.