Quote Originally Posted by ridvanv View Post
ben galatasarayin tek bir kupa kazandigini soylemedimki sadece onlardan ziyade su anda turkiyeye gelecek oyuncunun o zamana degil daha yakin tarihli basarilara bakacagini dusunuyorum. nottingham forest inda zamaninda sampiyonlar ligi ni almisligi vardir ama onun etkileri coktan gecmistir.
Ama Nottingham Forest'in kupa kazandigini bilirsin ama ayni lig'de oynayan Doncaster Rovers ile karsilastirdiginda Nottinham Forest'in tabii ki taninirligi tabii ki daha fazladir.

transfer konusunda ise basta taninmisliktan bahsederken siz transfer yapma becerisi dediniz bende onun ustunden yola ciktim. oyuzden galatasarayin transferlerini elestirdim.
Galatasaray'in yaptigi kotu transferler, olabildigince az para harcayarak takviye yapma isteginden kaynaklandi. Galatasaray gecen yil ve bu yil para harcadi ve alinan oyuncular ortada. Son 10 yilda Besiktas 54 milyon, Galatasaray ise 34 milyon euro bonservis ucreti odemis. Bu 34 milyonun 25 milyonu da son 2 senede harcanmis. Pek de basarili transferlerin olmamasi gayet dogal.

zaten ben birseyleri degistirmek icin yazmiyorum zaten ugrassamda degistiremem kimsenin dusuncesini. siz boyle uygun gormussunuz boyle olmus.
benim 3 kez soyledigim gibi besiktas ondedir demedim veya 2. siraya cikarmaya calismadim. sadece bu kadar cok fark oldugunu dusunmuyorum ve kesinlikle yoktu.
Ben de zaten durumu aciklamak icin yaziyorum.

Not: Su anda Hertha macini yabanci televizyondan izliyorum (Setanta). Az once "Galatasaray ile Fenerbahce'nin ayni sayida sampiyonlugu var ancak Galatasaray'in toplam kupa sayisi cok daha fazla ve bu nedenle hala Turkiye'nin en buyuk takimi, UEFA kupasi ve Super Kupa'yi kazanmalari da tabii bu kupalar arasinda yer aliyor" denildi.