Quote Originally Posted by ridvanv View Post
nottingham forest in kupayi aldigini ben bilirim siz bilirsiniz ama cogu kimse bilmez. cevremde 10 kisiye sorsam 1 tanesi belki bilir bilmez.
Futbol duynasindaki insanlarin bilgisi onemli, yoldan gecen insanin degil. Sonucta bu transferleri etkiliyorsa, kulubun gecmisinden, oyun stiline kadar her turlu etken bir oyuncunun transfer olma istegini etkiler.

[/quote]
ama siz dedinizki galatasaray besiktastan daha rutbeli oyuncular aldi dediniz ben buna karsilik soyledim. bunu besiktasin daha taninmis oyuncu aldigini kabul ediyorsunuz diye algiliyorum.
[/quote]
Alabilme becerisi baska, almis olmak baska... Galatasaray'in alabilme becerisi hic azalmadi, parasi olmadigi icin alamadi. Bu nedenle de su anda oldugu seviyede. Aksi takdirde Galatasaray'in en tepede olmasi gerektigini savunurdum.

siz benim sanki besiktas i birinci siraya cikartmaya calistigimi soylediniz. bu yuzden bende sadece farkin bu kadar buyuk olmamasi gerektigini soyledim.
Bunu soylemedim. Maddelerde 2. siraya yukseltmek icin caba gosterdiginizi soyledim. 2. siraya yukselmenin de pek bir yarari olmadigini belirttim.

ne guzel sevindim ordaki spikerin onlari hala bilmesine ama sunuda unutmayin ertem sener de evra nin kac tane kardesi oldugunu ne is yaptigini bile biliyor
Bu tip gayri ciddi spikerler kullanilmadigi icin zaten yabanci kanallardan maclari izlemeyi tercih ediyorum. Benim yazdigim ufak bir anekdot idi. Disaridan nasil gorundugunu gosteren. Tabii Galatasaray'dan ve Fenerbahce'den bahsedilip, Besiktas'in agiza alinmamasi da zaman darligindan dolayi degildi.