-
05.Aralık.2007, 18:34
Ben 3d den gayet memnunum.Saha içi hareketlerden de.Hep aynı tip pozisyonlar oluyor diyenler oluyor ama tüm abukluklarla ben karşılaşıyorum herhalde, özellikle Gourcuff'un golünü bir daha maç motorunda göremem 

Bir de olaya öbür açıdan bakalım.Diyelim ki 3d süper oldu.Adamlar cam gibi.O zaman bu kadar player datasınıda ekleyin istiyosanız maçlara Nasa bilgisayarı ile çıkalım 

Zaten o tür bir yazılım olmazsada bu sefer herkes hatırlar saha içinde moron moron dolaşan ilk 11'li oyunu.Oyunda 3d ile oynayınca 4. lig takımı bile seni yenebilirdi.Herkes 6 ile oynardı.Sonra yazılı oynardın.8-0 yenerdin.Maç görüntülerine bakardın ayrı skor olurdu.Sontra o oyunun ismi fazla yeter artık dendiği için fifa manager haline geldi.Nispeten çözmüşler ama hala sancılı ve multi player oynamayı sevenler için çok da hoş değil.Stad falan süper yapılıyor o ayrı.
Fm2008'den de şu şekilde bıkmıştım.Artık 30 şut 40 şut gerçekçi ise ben bir şey demiyorum.Bıkkıntı verdi 2 dakikada bir şut çekmekten.Fm 2008'e devam doğru karardır dedim çünkü insanlarda artık bir kazanma içgüdüsü uyandırmış ondan vazgeçipte daha normal şartlara yakın oyuna alışmak insanı doğal olarak bocalatır. (bir kaç önemli hata var maç motorunda,faydalanmamak için kullanmadığımı belirtmiştim,kalecimin hala asisti yok,öyle yapınca sanki oyunu kendin düzeltiyorsun ve de daha kaleciden gelen direkt topla ne gol yedim ne de pozisyon verdim 

)
Fakat diyeceğim 9.0.2 çıktığında da sadece bir kaç teknik detay halledilecek ve yine aynı oyunla karşı karşıya kalacaksınız.
Benim sigames'e kızdığım tek nokta vurdumduymazlıkları.Oyun çalıştırma hataları,bilgisayara uygulanabilirliği açısından hiç test edilmemiş.Serbest bir tek sezon deneme oyunu hiç yapılmamış.Oyun içinde komik bir iki hata vardı,normalde herhangi bir tster anında görür,konuyu açanlara biz de yeni farkettik siz söyledikten sonra demişler 

Sadece akıllarını başlarına almaları gerekir çünkü müşteriye karşı vurdumduymazlık,nasılsa ben satarım stratejisi her zaman insanı farklı ürüne yöneltir. CM nerde başladı nereye gitti ne zaman yol ayrımına geldi yol ayrımına gelmesinin sebebi neydi,başından beri bu süreci oynayanlar için anlatmama gerek yok sanırım
Mesaj Yetkileri