aL Sobisi kaçırma sakın![]()
Gökhan gitti!
Trabzonspor'a geçen yıl başında Kayserisprodan 5m€ bonservis bedeli ile gelen Gökhan Ünal bir sene klübe hzmet ettikten sonra bu yıl sonunda Bordeaux takımına 6.5m€ya transfer oldu.Gokhanın yolu açk olsun klübe verdiği yarardan dolayı teşekkür ederiz.
.................................................. ..
Sobis Trabzonsporda
Al-jazeera takımına geçen yıl betis klubünden 6.5m€ya transfer olan oyuncu bu yıl 6.75m€ya Trabzonspora transfer oldu.Trabzonspor sattığı İssac ve Gökhan'ın yerine Sobis'i yıllık 1.3m€ya 5 yıllığına renklerine bağladı.
........................................
hazıırlıık maçlarıı
Hazıırlıık maçlarıınıı yardıımcııya oynattıım ama keşşke kendıım yapsaydıım dedıım ama olsun sonuclar iyi oldu.
Yattara gitti,Moralez geldi
Trabzonspor'!un gineli oyuncusu İİbrahima Yattara 9m€€ya tuncayıın takıımıı middlesbrough takıımıına transfer oldu.Oyuncu 5 yııllıık sözleşşmeye imza attıı.trabzonspor bu oyuncunun yerine rusya'!nıın Fk Moscow takıımıında forma giyen Maximiliano Moralez 'i transfer ettik.Oyuncu yııllıık 550m € alııcak
transferlerle ilgili
Klübe bütöçe yapmak istediğğim için brkaç oyuncu satacaktıım zaten iyi oyuncularıa iyi teklifler gelince bende sattıım .Sobis giden iki oyuncu yerııne hem forvet hemde amc için aldıım.Abdurrahman'ıı da becke alternatif olarak aldıım.Moralez'i ise yattaranıın yerine aldıım.Aslıında yattara yerine Xabi Prieto'yu alacaktıım ama oyuncu son gün sözleşşmeyi kabul etmeden transfer dönemi bitti.
Trrabzonspor'un şampiyonlar ligi gurbu
Arsenal:Dünyanın sayılı kluplerınde olan tam br futbol favrikası ingiliz devi
Zenit:Rusyada yeni yeni yükselmeye başlayan fnansal olarak ıyı durumdaki orta düzey bi avrupa takımı.
steaua:Romanyanın gururu avrupada her zamna olan bi takım
rakipler nispeten kolay gibi dursada zorlanabiliriz ilk maçı içerde oynamaız bıze avantaj sağlar galibiyet alırsak kupaya moralli başlarız.
Tebrikler musticim.Gayet iyi gidiyorsun transferler cok yerinde olmuş.Başarilar dilerim yeni sezonda.Hayirli olsun
Son şampiyon Şampiyonlar Liginde de çok güzel bir kura çekmiş.Eğer Zenith ve Steaua'ya üstün gelebilirsen abisi 4 maç 8 puan gibi rahat 2. çıkarsın gruptan. Bu arada Sobis çok güzel olmuş.Yanına da onla uyum sağlayacak Moralez'i transfer etmişsin güzel sonuçlar yakındır.Birbirlerinin dillerinden anladıkları için takımada daha kolay adapte olurlar.Bu oyunda adaptasyon biraz zaman alıyor çünkü.İlk 5 hafta sonrasında fırtına gibi bir Sobis izleyebiliriz![]()
Mustafacım güzel gidiyorsun. Sobis çok özel bir oyuncu (Oyuncu güzeli Sobis) Çok kritik anlarda ortaya çıkıp sana puanlar kazandıracak emin ol . ŞL grubun güzel olmuş 2009 eski oyun gibi değil iyi bir oyun anlayışı ile Arsenalle de başa baş mücadele edebilirsin gruptan çıkacağını umuyorum. TSL de başlalayan devrim FM de de devam edecek gibi![]()
guzel kariyer sobis falan iyi olmus 2008 model trabzon vardı yenıden km yi 0 lamissin transferlerle![]()
teşekkürler abi
Evet abi ş.l kuramız dişmize göre oldu.verım almak zor oluyor ya gercekten hemen alışmıyor oyuncular
guruptan cıkcagıma bende ınandım abi ama arsenalle baş etmek zor ya
2008 model ts'yi şampiyonlar liginde mücaedele edecek hale getırdım desem daha doru olur![]()
Süper lig 1-2-3-4.haftalar
şampiyonlar ligi gurup 1. maç
Trabzonspor 2-0 Steaua
Şampiyonlar ligindeki ilk maçımızı kazanmamız bizi bu kupaya daha fazla motive edecek.
Süper lig 5-6.haftalar
Şampiyonlar ligi gurup 2. naçı
arsenal 3-1 Trabzonspor
Maçtan önce favori onlardı ve maçın favorisi kazandı.
süper lig 7-8-9.haftalar
Şampiyonlar ligi gurup 3. maçı
Trabzonspor 2-0 zenit
maça ıyı başladık iy bitrdik ve 4 puanımız oldu
süper lig 10--11.haftalar
Şampiyonlar ligi gurup 4. maç
zenit 0-1 trabzonspor
Takımımı tebrik ediyorum böyle zor bi deplasmandan 3 puanla dönmek mükemmel bi olay.bu 3 puan bizi br üst tura çıkartan 3 puan oldu.
puan durumu
süper lig 12. hafta
12.hafta sonunda puan durumu
Takımda golcüler suskun gol sorunu çekiyorum buna bi çare buamadım ara transferde elımdekı parayı(10m€)kullancam ve ıyı bı bıtırıcı almam lazım gol yemıyoruz pek ama atamıyoruzda.
İlhan Eker Trabzon'da
Genclerbirliğinin başarılı defans oyuncusu İlhan Eker sezon sonunda Trabzonspora katılacak oyuncunun sözleşmesi bterken .trabzonspor devreye girdi ve oyuncuyu renklerine kattı.bu oyuncuyu defansa süper lgde alternatif olsun diye aldım çoğu maçta banko oynayacak yetenekte bi oyuncu bence.
Cavalieri mutsuz!
ingilterenin Liverpool takımına 2008 yazında transfer olan brezilyalı yıldız kaleci ilk 11de oynamadığı için üzgün.Oyuncunun menejerinin nasına yaptığı açıklamada Cavalıerinn takımdan ayrrılmak istedğin söyledi.bazı söylentilere göre Mustafa Bilek'in Cavalieryi yaşı bi hayl fazla olan sylva'nın yerine düşündüğü öne sürülen haberler arasında yer alıyor.
ŞL de mükemmel gidiyorsun abi 4 maç 12 puan mükemmel Rafael Sobis mükemmel transfer Cavaleride gelirse mükemmel olur
süper lig 13.hafta
Şampiyonlar ligi 5. maç
ortada bi maçtı bzde daha yetenekli oyuncular vardı bz kazandık.
süper lig 14-15. haftalar
Şampiyonlar ligi 6. maç
bir gol atabilsek gurupta lider olacağız ama olmadı olsun Arsenal gibi takımdan beraberlik almak ta çok güzel
gurup
şampiyonlar ligi üst tur rakpleri
süper lig 16-17.haftalar
ilk yarı puan durumu
tr kupası gurp maçları ve sonuclar
Türkiye kupasındaki rakip beşiktaş oldu.
elersin sen Bayern i kendi sahanda atarsın 3-4 tane elersin güveniyoruz abi
Çok güzel gidiyorsun abisi.Senin kariyerde de hep Trabzon ile Galatasaray çekişiyor
Bayern deplasmanı çok zorlu.Kendi sahanda alacağın en azından tek gollü ve gol yemeden alacağın bir galibiyet işine yarayabilir sadece.Yoksa rövanş maçı sadece futbol şansına bakar.
ewet abi gs ıle cekışiyoruz hep Sikibbe iyi oynatıyo takımı ama lk 5 potanın içinde ilk yarıda gol atabilsek bzde sorun kalmıcakta 1-0 1-0 olmuyo ben haz alamıyorum.
bayern konusundada ballack var onlarda bide orta sahada LUca Toninnde mübarek 20 bititrcilk var bizim girayla song nasıl durdurcak bunları onu düşünüyorum![]()
Tekmeyle indireceksin abisiFm 2010'da şu oyuncuyu indir diye bir seçenek koysalar ya gerçekçi olsun diye,kadroda ona göre kazma oyuncu bulundururuz
![]()
ben direk servetle eduyu alırım![]()
Cavalieri trabzonsporda
Liverpool takımında forma giyen 27 taşındaki Brezilyalı yıldız kaleci Trabzonspora geldi.Oyuncu liverpool takımında kadroya gremediği için üzgündü Trabzonspor menejeri Mustafa Bilekte bundan yararlanıp onu kadrosuna kattı(oyuncu satılık lıstesındeydı).Cvalieri şampiyonlar liginde başarılı bi kulube geldiği için mutlu olduğunu söyledi.
.................................................. ...................
tr kup ceyrek final
çeyrek fnal ilk maç
ikinci maç
İnönüde 1-1 biten maçtan sonra umutlarımız baya bi çoğalmıştı.Oyuncular bunun farkındaydı ve 2. maçta galip gelip bir üst tura çıktık.
konuyu kapamalrını rica ediıyorum.Yorum yapan herkezede teşekkür edyorum.
Last edited by Trabzonspor : 07.Aralık.2008 at 23:07