Quote Originally Posted by puskas View Post
Tebrikler musticim.Gayet iyi gidiyorsun transferler cok yerinde olmuş.Başarilar dilerim yeni sezonda.Hayirli olsun
teşekkürler abi

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
Son şampiyon Şampiyonlar Liginde de çok güzel bir kura çekmiş.Eğer Zenith ve Steaua'ya üstün gelebilirsen abisi 4 maç 8 puan gibi rahat 2. çıkarsın gruptan. Bu arada Sobis çok güzel olmuş.Yanına da onla uyum sağlayacak Moralez'i transfer etmişsin güzel sonuçlar yakındır.Birbirlerinin dillerinden anladıkları için takımada daha kolay adapte olurlar.Bu oyunda adaptasyon biraz zaman alıyor çünkü.İlk 5 hafta sonrasında fırtına gibi bir Sobis izleyebiliriz

Evet abi ş.l kuramız dişmize göre oldu.verım almak zor oluyor ya gercekten hemen alışmıyor oyuncular

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
Mustafacım güzel gidiyorsun. Sobis çok özel bir oyuncu (Oyuncu güzeli Sobis) Çok kritik anlarda ortaya çıkıp sana puanlar kazandıracak emin ol . ŞL grubun güzel olmuş 2009 eski oyun gibi değil iyi bir oyun anlayışı ile Arsenalle de başa baş mücadele edebilirsin gruptan çıkacağını umuyorum. TSL de başlalayan devrim FM de de devam edecek gibi
guruptan cıkcagıma bende ınandım abi ama arsenalle baş etmek zor ya

Quote Originally Posted by ozgurstar View Post
guzel kariyer sobis falan iyi olmus 2008 model trabzon vardı yenıden km yi 0 lamissin transferlerle
2008 model ts'yi şampiyonlar liginde mücaedele edecek hale getırdım desem daha doru olur