Galiba sakatlık problemi gerçektede var oyun kadar

Bu da sigameste bir kullanıcı tarafından açılan bir konuya yöneticilerden birinin verdiği yanıt olmuş.Konuya bir de farlı bakış açısı ekleyeyim dedim.Sezon başında sadece oyuncuların kuvvetleriyle alakalı yapılandırmada bulunursanız ligin ilerleyen haftalarında başınız sakatlıkla pek ağrımıyor.Hatta oyun içinde sakatlan kişi bir bakıyorsunuz haftayaki maça oynar hale geliyor,maç sonrası şu oyuncu şu kadar sakatlanmıştır diye yazı çıkmıyor.Aşağıdaki linkte Aralık ayı premier lig takımları sakat listesi.Oyunu yapanlar hala oyunu gerçekçi hale getirmek için çabaladılarını ve bir iki pürüzü hallederek oyunu çok güzel hale getireceklerini savunuyorlar.Benim onlarla ilgili asıl eleştirim daha oyunu oynamadan çıkan hatalar ve oyun içinde unutulan detaylar yönündeydi.Yoksa zaten maç oynama detayları öyle ya da böyle halledilir.Yeterki müşterilerine karşı saygılı olsunlar,kendi iş saygıları olsun.Gerisi teferruat.Zaten hiç bir oyununu x.0.2'sinden önce tam anlamıyla oynayamadık ki 8.0.2 zaten uçmuştu hayatta en zevk almadığım fmdi.Amatör takımlar maç yapıyor gibi şut atıyorsun.Şimdi daha gerçekçiliğe doğru adım atmışlar.Benim tek endişem 9.0.2'de gerekli adımları attıktan sonra 2010 sürümünde sadece üzerine az biraz ekleyip çıkarmak yerine silbaştan yapmaları.Teknik arızalarla ilgili konular düzeldiği zaman oyunla ilgili pek de kötü kalan bir şey göremiyorum.

http://www.physioroom.com/news/engli...jury_table.php