Çok güzel gidiyorsun Ferdi.Belediye maçını 80 bin kişilik stadda 843 kişi izlemiş![]()
Çok güzel gidiyorsun Ferdi.Belediye maçını 80 bin kişilik stadda 843 kişi izlemiş![]()
CL olmaz da Uefa olabilir
Buyur arkadaşım
Diakite
Wyatt
Ben de şampiyonluk için elimden geleni yapıyorm Mert teşekkürler
Sıktığım kadar sıkıyorum zaten
Hiç dikkatimi çekmemişti ama belediye takımı işte seyircisi yok
29.maç
Antep bizi eze eze yendi.Neysei ki Galatasaray da yenildi ve farkı korumuş olduk
FTK Yarı Final 2.maç
1-0 yenildiğimiz maçın rövanşını 2-0 alarak finale yükseldik
30.maç
Osei yine önemli bir maçta bizi golleriyle kurtardı.
31.maç
Kendi sahamızda Sivas karşısında da zorlanmadık.Bu arada Osei'nin son haftalardaki performansı etkileyici
32.maç
Öne geçtik ama G.Birliği çok güzel oynadı ve bizi yendiler.Galatasaray bu sefer de berabere kaldı puan farkı 2'den 3'e çıktı
FTK FİNAL MAÇI
Yine G.Birliği'ne yenildik.Ama olsun en azından finale gelmek bile bir başarıBu sene olmadı seneye alırım
33.maç
Tam bir şampiyonluk maçıydı bu maç.Ligin bitmesine 1 hafta kala lider Galatasaray'la aramda 3 puan fark var.Bu maç için haftalarca hazırlandıkÇok gaza geldik.Hırs yaptık.Sonunda Galatasaray'ı dağıttık
Artık liderim
34.maç
Galatasaray maçından sonra bunu da kazancağım belliydi yani oyuncuların moral motivasyonu süperdi.Zaten kazanmasam da Galatasaray berabere kaldı yenilmemem yeterdi
Sezon sonunda puan durumu
Sezon başında ilk 5 hedefi koymuştum kendime ama bu kadar iyi bir performans ben bile beklemiyodum.Takım içindeki uyum çok önemli.Zaten yönetim beni hep takım içindeki uyum iyi diye tebrik ediyordu.Bir de Beşiktaş hariç 3 büyüklerden puanlar çıkartınca şampiyonluk geldi
Önümüzdeki sezon bomba gibi bir takım kuracam
Birazdan...