1 ile 30 arası toplam 284 sonuç

Konu: Goal:Living A Dream

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Çok güzel gidiyorsun Ferdi.Belediye maçını 80 bin kişilik stadda 843 kişi izlemiş

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    boston united'tan sonra yine tarih yazmaya başlamışsın . 2 seneye kalmaz CL'yi alırsın
    CL olmaz da Uefa olabilir

Quote Originally Posted by juanov View Post
    başarılar böyle bakınca kadro sıradan gözüküyor ama taktiğin önemi burdan belli oluyor.rica etsem diakite ve wyatt ın profilini koyabilir misin?
    Buyur arkadaşım

Diakite

Wyatt

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Ligi en kötü 2.ci veya 3.cü olarak bitirirsin Ferdi.Ama şampiyonluk daha güzel olur tabi.Başarılarının devamını diliyorum..
    Ben de şampiyonluk için elimden geleni yapıyorm Mert teşekkürler

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Haydi sık biraz kendini.Şampiyon olabilirsin.
    Sıktığım kadar sıkıyorum zaten

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Çok güzel gidiyorsun Ferdi.Belediye maçını 80 bin kişilik stadda 843 kişi izlemiş
    Hiç dikkatimi çekmemişti ama belediye takımı işte seyircisi yok

29.maç

Antep bizi eze eze yendi.Neysei ki Galatasaray da yenildi ve farkı korumuş olduk

FTK Yarı Final 2.maç

1-0 yenildiğimiz maçın rövanşını 2-0 alarak finale yükseldik

30.maç

Osei yine önemli bir maçta bizi golleriyle kurtardı.

31.maç

Kendi sahamızda Sivas karşısında da zorlanmadık.Bu arada Osei'nin son haftalardaki performansı etkileyici

32.maç

Öne geçtik ama G.Birliği çok güzel oynadı ve bizi yendiler.Galatasaray bu sefer de berabere kaldı puan farkı 2'den 3'e çıktı

FTK FİNAL MAÇI

Yine G.Birliği'ne yenildik.Ama olsun en azından finale gelmek bile bir başarıBu sene olmadı seneye alırım

33.maç

Tam bir şampiyonluk maçıydı bu maç.Ligin bitmesine 1 hafta kala lider Galatasaray'la aramda 3 puan fark var.Bu maç için haftalarca hazırlandıkÇok gaza geldik.Hırs yaptık.Sonunda Galatasaray'ı dağıttıkArtık liderim

34.maç

Galatasaray maçından sonra bunu da kazancağım belliydi yani oyuncuların moral motivasyonu süperdi.Zaten kazanmasam da Galatasaray berabere kaldı yenilmemem yeterdi

Sezon sonunda puan durumu

Sezon başında ilk 5 hedefi koymuştum kendime ama bu kadar iyi bir performans ben bile beklemiyodum.Takım içindeki uyum çok önemli.Zaten yönetim beni hep takım içindeki uyum iyi diye tebrik ediyordu.Bir de Beşiktaş hariç 3 büyüklerden puanlar çıkartınca şampiyonluk geldi

Önümüzdeki sezon bomba gibi bir takım kuracam

Birazdan...

Mesaj Yetkileri