1 ile 30 arası toplam 284 sonuç

Konu: Goal:Living A Dream

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Osei zaten süper bir adam oluyor ben de herkese öneririm bu arada SÜPERSİN Ferdi....
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    maşallah mükemmel gidiyorsun tebrikler

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Helal olsun Ferdi,harikasin valla ..
    Teşekkürler ardakaşlar

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Beklemedeyiz.Şampiyonluğu.
    az kaldı az

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    SÜpersin Ferdi,Harikasın Ferdi,Akıcısın Ferdi ..Şampiyonsun Ferdi ..
    Tolga gaza geldim şimdi bu gazla şampiyon olurum

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Osei zaten süper bir adam oluyor ben de herkese öneririm bu arada SÜPERSİN Ferdi....
    Aynen Taylan deli gibi koşuyor adam

Devre arasında satılık listesinde olan Volkan Babacan'la anlaştık.Seneye Toldo'nun yerini alabilir

Maçları anlatmaya devam

FTK Çeyrek Final 1.maç

Bu güne kadar hep yenildiğim Beşiktaş'ı bu sefer yendim.3 büyüklerin düşmanı Osei bu maçta da 2 tane attı

18.maç

Tam adamları yendik havaya gircez bu maçı da kazanırız dedim 5 attılar intikamlarını aldılar benden

FTK Çeyrek Final 2.maç

İlk yarı 3 yedik.Bu maç farka gider dedim.Devre arasında takımla konuştum.Beyler bu böyle olmaz dedim.Çıkın oynayın parçalayın onları dedim.Sizi yenebilcek takım yok dedimBu laflardan sonra Osei çıldırdı zaten 1 gol 3 asist yaptıBiz de Beşiktaş'ı elemiş olduk
    Yarı Finalde rakip Kayserispor

19.maç

Maçı uzun bir süre önde götürdük ama son 15 dk da yediğimiz 2 golle evimize eli boş döndük

20.maç

Batuhan klas bir golle durumu 1-0 yaptı.Ondan sonra temposuz bir maç oldu bir de Manisa 10 kişi kalınca maç bitmiş gibi birşey oldu

21.maç

Konya etkili oyunumuz karşısında direnemedi

22.maç

Bu maçtan sonra anladım ki Rize şampiyon olmamı istiyor.2 maçta da yendim 2 maçta da kendi kalelerine attılar

23.maç

Önde götürdüğümüz maçta Umut beklenmedik bir gol attı ve berabere kaldık

Şuan ligde hala 2.yiz ve lider Galatasaray'ın 2 puan gerisindeyiz.Bu kadar iyi bir performansı ben bile beklemiyordum.FTK'da ise yarı finalde Kayserispor'la maçlarım var şimdi.Hepsi birazdan geliyor

Mesaj Yetkileri