Osei zaten süper bir adam oluyor ben de herkese öneririm bu arada SÜPERSİN Ferdi....
Osei zaten süper bir adam oluyor ben de herkese öneririm bu arada SÜPERSİN Ferdi....
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Teşekkürler ardakaşlar
az kaldı az
Tolga gaza geldim şimdi bu gazla şampiyon olurum
Aynen Taylan deli gibi koşuyor adam
Devre arasında satılık listesinde olan Volkan Babacan'la anlaştık.Seneye Toldo'nun yerini alabilir
Maçları anlatmaya devam
FTK Çeyrek Final 1.maç
Bu güne kadar hep yenildiğim Beşiktaş'ı bu sefer yendim.3 büyüklerin düşmanı Osei bu maçta da 2 tane attı
18.maç
Tam adamları yendik havaya gircez bu maçı da kazanırız dedim 5 attılar intikamlarını aldılar benden
FTK Çeyrek Final 2.maç
İlk yarı 3 yedik.Bu maç farka gider dedim.Devre arasında takımla konuştum.Beyler bu böyle olmaz dedim.Çıkın oynayın parçalayın onları dedim.Sizi yenebilcek takım yok dedimBu laflardan sonra Osei çıldırdı zaten 1 gol 3 asist yaptı
Biz de Beşiktaş'ı elemiş olduk
Yarı Finalde rakip Kayserispor
19.maç
Maçı uzun bir süre önde götürdük ama son 15 dk da yediğimiz 2 golle evimize eli boş döndük
20.maç
Batuhan klas bir golle durumu 1-0 yaptı.Ondan sonra temposuz bir maç oldu bir de Manisa 10 kişi kalınca maç bitmiş gibi birşey oldu
21.maç
Konya etkili oyunumuz karşısında direnemedi
22.maç
Bu maçtan sonra anladım ki Rize şampiyon olmamı istiyor.2 maçta da yendim 2 maçta da kendi kalelerine attılar
23.maç
Önde götürdüğümüz maçta Umut beklenmedik bir gol attı ve berabere kaldık
Şuan ligde hala 2.yiz ve lider Galatasaray'ın 2 puan gerisindeyiz.Bu kadar iyi bir performansı ben bile beklemiyordum.FTK'da ise yarı finalde Kayserispor'la maçlarım var şimdi.Hepsi birazdan geliyor