Toldo farkını belli etmiş Ferdi.Genç oyuncuların çok iyi ama üst sıralarda kalabilmek için daha kaliteli,tecrübeli birkaç Türk oyuncu alabilirsin.
Toldo farkını belli etmiş Ferdi.Genç oyuncuların çok iyi ama üst sıralarda kalabilmek için daha kaliteli,tecrübeli birkaç Türk oyuncu alabilirsin.
Bekle ve gör Berkay
Teşekkürler şampiyonluk gelecek
Olcam Taylan olcam
Seneye kesin zaten de önemli olan bu sene de olmak
Tecrübeli Türk değil de genç almayı düşünoyorum Toldo dışında iyi oynayan tecrübeli oyuncu yok.O yüzden takımın genç yapısını bozmayacağım.Seneye bomba transferlerim var zaten
15.maç
Bu maç çok önemliydi.Eğer kaybetseydim şampiyonluk iddam kalmıcaktı.Ama çok mücadele ettik ve Osei'nin süper performansı sayesinde deplasmanda Galatasaray'ı mağlub ettik.Lider Gs ile puan farkı 4 e indi
16.maç
Galatasaray'ın puan kaybettiği bu haftayı boş geçmedik ve penaltı felan kazandık
17.maç
Bu zamana kadar oynadığımız 3 maçta da bizi yenemeyen Fener bu maça ayrı bir konsantre oldu.Bratu'nun golleriyle 2-0 öne geçti.Kazancaklarını zannettilerAma 2.yarının hemen başında Batuhan perdeyi açtı ve son sözü 90+2 de Kukeev son sözü söyledi
FTK D Grubu 2.maç
Erken golü bulduk.Çok kaçırdık.Bir de gol yiyince iyice bozulduk.Malesef berabere kaldık
FTK D Grubu 3.maç
Erken bulduğumuz gollerle bu sefer kazandık
FTK D Grubu 4.maç
Golü attıktan sonra sevinemeden golü yedik.Son dakikalarda Dica sahneye çıktı ve gruptan çıkmamızı sağladı
Ligde 2 puan farkla Galatasaray lider.FTK'da ise çeyrek finale rakip Beşiktaş.İstikrarımı korursam her alanda başarılı olabilirimAfrikalı golcüm Osei 3 büyüklerin belalısı oldu hepsine 2'şer 3'er tane sallıyor
Devamı geliyor...
maşallah mükemmel gidiyorsun tebrikler
Helal olsun Ferdi,harikasin valla ..
Beklemedeyiz.Şampiyonluğu.![]()
SÜpersin Ferdi,Harikasın Ferdi,Akıcısın Ferdi..Şampiyonsun Ferdi
..
Osei zaten süper bir adam oluyor ben de herkese öneririm bu arada SÜPERSİN Ferdi....
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Teşekkürler ardakaşlar
az kaldı az
Tolga gaza geldim şimdi bu gazla şampiyon olurum
Aynen Taylan deli gibi koşuyor adam
Devre arasında satılık listesinde olan Volkan Babacan'la anlaştık.Seneye Toldo'nun yerini alabilir
Maçları anlatmaya devam
FTK Çeyrek Final 1.maç
Bu güne kadar hep yenildiğim Beşiktaş'ı bu sefer yendim.3 büyüklerin düşmanı Osei bu maçta da 2 tane attı
18.maç
Tam adamları yendik havaya gircez bu maçı da kazanırız dedim 5 attılar intikamlarını aldılar benden
FTK Çeyrek Final 2.maç
İlk yarı 3 yedik.Bu maç farka gider dedim.Devre arasında takımla konuştum.Beyler bu böyle olmaz dedim.Çıkın oynayın parçalayın onları dedim.Sizi yenebilcek takım yok dedimBu laflardan sonra Osei çıldırdı zaten 1 gol 3 asist yaptı
Biz de Beşiktaş'ı elemiş olduk
Yarı Finalde rakip Kayserispor
19.maç
Maçı uzun bir süre önde götürdük ama son 15 dk da yediğimiz 2 golle evimize eli boş döndük
20.maç
Batuhan klas bir golle durumu 1-0 yaptı.Ondan sonra temposuz bir maç oldu bir de Manisa 10 kişi kalınca maç bitmiş gibi birşey oldu
21.maç
Konya etkili oyunumuz karşısında direnemedi
22.maç
Bu maçtan sonra anladım ki Rize şampiyon olmamı istiyor.2 maçta da yendim 2 maçta da kendi kalelerine attılar
23.maç
Önde götürdüğümüz maçta Umut beklenmedik bir gol attı ve berabere kaldık
Şuan ligde hala 2.yiz ve lider Galatasaray'ın 2 puan gerisindeyiz.Bu kadar iyi bir performansı ben bile beklemiyordum.FTK'da ise yarı finalde Kayserispor'la maçlarım var şimdi.Hepsi birazdan geliyor
Güzel gidiyorsun.İnşl. şampiyonluk gelecek![]()
Beşiktaş maçları süper olmuş![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Ferdi Beşiktaşa maç bırakmasan şimdiye şampiyondun..![]()
Ferdi helal olsun valla.Şampiyonluga bir maç kadar yakınsın![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
hacı nasıl bir taktik uyguluyosun merak ettim her maçın üst bitmiş
taktiği ve takım komutlarının ss'ini koyarmısın?
mükemmelsin abi
İnş Tolga
Toplamda 23 gol oldu
Bilerek yapmıyorum ya adamlar bir yolunu bulup atıyor 3 tane attım 5 tane attılar
Çok önemli bir maç olcak o
Buyur arkadaşım taktik
Duruma göre orta mc yi amc ye koyduğum ya da sağ ve soldaki mc'lerden geriye ok çıkarttığım oluyor.Onun dışında takım komutları genelde sabit kalıyor.Yani maçın gidişatına göre taktikte oynama yapabiliyorum
Sağol Ali
Zaman kaybetmeden maçları ekleyelim
FTK Yarı Final 1.maç
Kayseri seyirci desteği ile üstümüzde baskıyı kurdu ve kazandı
24.maç
Alt sıralardaki A.gücü direnemedi
25.maç
Zorlu İ.B.B deplasmanından 3 puanla döndük
26.maç
Alt sıralardaki bir başka takım Antalyaspor'u da evimizde rahat yeniyoruz
27.maç
Fener çok uğraştı beni yenmek için 89 da gol de attılar ama 90+5 de durumu eşitledimFener beni yine yenemedi
28.maç
Bu da puan almamız gereken bir maçtı ve yine seyircimiz önünde kazanmayı bildik
28.hafta puan durumu
Önümüzde 6 maç ve 4 puan fark var.Ve fikstür bakımından ben daha avantajlıyım
Önümdeki maçlar
G.Ant(D)
Bursa(D)
Sivas(E)
G.Birliği(D)
Galasaray(E)
Denizli(D)
Galatasaray'ın fikstürü
Antalya(D)
Fener(E)
Trabzon(D)
G.Ant(E)
Ordu(D)
Sivas(E)
Galatasaray'ı kendi sahamda kesin yenmeliyim.Olmazsa işim şansa kalır
hocam ss gözükmüyor. . . taktik ss'i
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tamam bilader düzeldi![]()
Last edited by webcagri : 07.Aralık.2008 at 13:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
boston united'tan sonra yine tarih yazmaya başlamışsın . 2 seneye kalmaz CL'yi alırsın![]()
![]()
başarılar böyle bakınca kadro sıradan gözüküyor ama taktiğin önemi burdan belli oluyor.rica etsem diakite ve wyatt ın profilini koyabilir misin?
Ligi en kötü 2.ci veya 3.cü olarak bitirirsin Ferdi.Ama şampiyonluk daha güzel olur tabi.Başarılarının devamını diliyorum..
Haydi sık biraz kendini.Şampiyon olabilirsin.![]()
Çok güzel gidiyorsun Ferdi.Belediye maçını 80 bin kişilik stadda 843 kişi izlemiş![]()
Senin Beşiktaşa garezin mi var biLader ayıp yahu.![]()
Ferdi bir kere daha Beşiktaş'la oynarsa gitti şampiyonluk..![]()
CL olmaz da Uefa olabilir
Buyur arkadaşım
Diakite
Wyatt
Ben de şampiyonluk için elimden geleni yapıyorm Mert teşekkürler
Sıktığım kadar sıkıyorum zaten
Hiç dikkatimi çekmemişti ama belediye takımı işte seyircisi yok
29.maç
Antep bizi eze eze yendi.Neysei ki Galatasaray da yenildi ve farkı korumuş olduk
FTK Yarı Final 2.maç
1-0 yenildiğimiz maçın rövanşını 2-0 alarak finale yükseldik
30.maç
Osei yine önemli bir maçta bizi golleriyle kurtardı.
31.maç
Kendi sahamızda Sivas karşısında da zorlanmadık.Bu arada Osei'nin son haftalardaki performansı etkileyici
32.maç
Öne geçtik ama G.Birliği çok güzel oynadı ve bizi yendiler.Galatasaray bu sefer de berabere kaldı puan farkı 2'den 3'e çıktı
FTK FİNAL MAÇI
Yine G.Birliği'ne yenildik.Ama olsun en azından finale gelmek bile bir başarıBu sene olmadı seneye alırım
33.maç
Tam bir şampiyonluk maçıydı bu maç.Ligin bitmesine 1 hafta kala lider Galatasaray'la aramda 3 puan fark var.Bu maç için haftalarca hazırlandıkÇok gaza geldik.Hırs yaptık.Sonunda Galatasaray'ı dağıttık
Artık liderim
34.maç
Galatasaray maçından sonra bunu da kazancağım belliydi yani oyuncuların moral motivasyonu süperdi.Zaten kazanmasam da Galatasaray berabere kaldı yenilmemem yeterdi
Sezon sonunda puan durumu
Sezon başında ilk 5 hedefi koymuştum kendime ama bu kadar iyi bir performans ben bile beklemiyodum.Takım içindeki uyum çok önemli.Zaten yönetim beni hep takım içindeki uyum iyi diye tebrik ediyordu.Bir de Beşiktaş hariç 3 büyüklerden puanlar çıkartınca şampiyonluk geldi
Önümüzdeki sezon bomba gibi bir takım kuracam
Birazdan...
Datolo diyorum başka bişey demiyorum![]()
Şampiyonluk süper...
Futbolcu Bilgileri
tebrikler çok güzel bir sezon geçirmişsin yeni transferleri bekliyoruz
Tebrikler Ferdi,resmen tarih yazmissin.
Diakite,Wyatt´in özellikleri süpermis...
Tebrikler Ferdicim çok iyi işlere imza atmışsın yine birsürü bilinmedik yabancılar bulmuşsun yıldız yapmışsın.
Şampiyonlukla da taçlanmış bu kariyer![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
şampiyonluk süper abi tebrikler