-
09.Aralık.2007, 03:16
Merhaba yine ben. Her zamanki gibi Galatasaray'la ilgili gözlemlerimi paylaşmak istiyorum.
Barış Özbek:Work Rate'i ciddi oranda artmış. Stamina ve Natural Fitness keza. Off The Ball özelliği de çok gelişmiş Ankaragücü maçında gördük. Tabii ki bir maça bakarak yorum yapılmaz ama gördüğüm bu şimdilik.
Morgan De Sanctis:Anticipation'ı çok iyi. Gökhan'ın şutu direkten sekince eğildi ve topun sırtına çarpıp kaleye girmesini engelledi.
Lincoln:PA'sı 175 ve yukarısını fazlasıyla hakediyor. 30 yaşına geldi gerçi ama yiğidi öldür hakkını yeme.
Hakan Balta: Positioning mükemmele yakın hale gelmiş. Hertha maçında kafayla çıkardığı top hala akıllarda. Zaten Hakan'ın en iyi yönü savunma yönü. Biraz daha hızlı olsaydı o kanattan kimse kolay kolay geçemezdi. Ayrıca Hakan çalım yeyip rezil olacağını sezince topa basmıyor. Bu neyle alakalı bilemiyorum ama bu konuda bir şeyler yapılması gerektiği taraftarıyım.
Aydın Yılmaz: Work Rate'i yükselmiş. Baskıyı üzerinden atmışa benziyor. Çok rahat oynadı Ankaragücü maçında. 3-0 önde olmamızın etkisi fazla ama önümüzdeki maçlar için güven verdi bana.
Milan Baros: Teamwork'ü düşüktü, onun yükseltilmesi gerekli bence. Pas kullanmaya sık başvuruyor.
Şimdilik bu kadar. Okuduğunuz için teşekkürler.
Mesaj Yetkileri