1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Nedense hala insanlar hala israrla oyuna bakmak istemiyorlar... Ya hele bi bakim mac motorunda Yatarra nasil oynuyor full bi sezon sonunda aldigi istatistikler gercek hayata kiyaslaninca druum nedir bu tur sorulara bi cevap verin ilk once...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Nedense hala insanlar hala israrla oyuna bakmak istemiyorlar... Ya hele bi bakim mac motorunda Yatarra nasil oynuyor full bi sezon sonunda aldigi istatistikler gercek hayata kiyaslaninca druum nedir bu tur sorulara bi cevap verin ilk once...
    Trabzonspor'la şuana kadar 1 kariyer yaptım gerçi daha toplamdada 1 kariyer yaptımya

1. sezonumda 30 maçta falan 11 asist 2 golle oynadı(asist 12 olabilir tam hatırlamıyorum) asistlerin 7-8 tanesi corner ve frikikten geldi.

Neyse Selçuk'la ilgili 1-2 şey demek istiyorum.Daha önceden dedigim gibi 182 boy kötüde zıplamıyor oyundada zıplaması 9 falan olması lazım bunun 12 civarına yüksektilmesi gerektiğini düşünüyorum.Ayrıca 18 frikik 16'ya düşebilir.Bide please shoot gereksiz bir PPM kaldırılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by licentia View Post

Yattara dışındaki oyuncular için şu şu özellikleri artırılmalı denildiğinde acaba full sezon oynayayarak mı karar veriliyor ? Hiç sanmıyorum..

Benim anlamadığım şey Yattara'nın orta yapması 15 gözüküyorken , oyuna girip 10-15 maç oynayınca Yattara'nın orta yapması 17-18 gibimi gelecek izleyenlere ?

Ayrıca burda kaç kişi evet artırılmalı diyip duruyor bir tek sen karşı çıkıyorsun. Perpetua'ya hak veriyorsun. İlginç..

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Yattara dışındaki oyuncular için şu şu özellikleri artırılmalı denildiğinde acaba full sezon oynayayarak mı karar veriliyor ? Hiç sanmıyorum..
    Ne alaka? Bu arastirmanin amaci en ideal Turkiye ligini yapmak ise her oyuncu esitdir amac her oyuncuyu mumkun oldugunca oyuna gore (bakin bu ozellikle onemli bi nokta oyuna gore) en gercekci sekilde yansitmaktir. Yani size gore keyife gore degil. Arastirmacilar hata yapabilir ama eminim firsat buldukca her oyuncu test edilmektedir. Oyle gizliden fanatiklige kacmaya calisan dusuncelerin varsa hic yazma daha iyi.

Benim anlamadığım şey Yattara'nın orta yapması 15 gözüküyorken , oyuna girip 10-15 maç oynayınca Yattara'nın orta yapması 17-18 gibimi gelecek izleyenlere ?
    Hayir cunku Yattara beklenen performansi 15 ile gosteriyorsa demek ki 15 Yattara icin yeterlidir ha belki 16 olabilir ama bi puan icin bu kadar tartismaya degmez. 17-18 ise buyuk farklarin ortaya cikmaya basladigi nokta olur dengesizlik yaratabilir performansinda deminden beri bunu anlatmaya calisiyorum... Bak gene diyorum belki dogrusu 17-18 ama bunun sebepleri senin veya benim sirf ole olmasi gerektigini dusundugunden degil deminden beri anlatigim bi cok farkli faktorun birlesiminden ortaya cikan durumdan olmasi gerekir.

Ayrıca burda kaç kişi evet artırılmalı diyip duruyor bir tek sen karşı çıkıyorsun. Perpetua'ya hak veriyorsun. İlginç..
    Tabi dogrudur ilginctir ama senin yorumlarin kadar degil

Ben hic bi zaman artirilmasin demedim... Yazilanlari dikaktli okumadigim ap acik ortada yanilmiyorsam arastirmaci olan laiglenoir bu degerin kendi acisindan dogru oldugunu soledi mesela ama ben ne dogru ne de yanlis dedim. Benim yapmaya calistigim senin gibi oyunu ve arastirmacyi anlamayanlara farkli bakis acilari sunmak. Cogunuz burada kendi kafanizda kurdugunuz mantigin oyun icin gecerli oldugunu sanip yorum yapiyorsunuz ama yazilarinizdan arastirmacilarin bildigi ve hesaba katdigi bi cok seyin farkinda olmadiginiz ap acik ortaya cikiyor. Benim karsi ciktigim artilip veya artilimasi degil bilincsizce yapilan yorumlar ve elestiriler. Bu son yaptigin yorum da bunun en guzel orneklerinden birisidr.

Yattara'nin orta acma ozeligi artirilabilinir 20 bile olabilir ama bunun sebebi oyun (ozellikle oyuncunun mac motorundaki performansi ve diger ozellikleri ile karisinca ortaya cizilen resim) ve arastirmaya mantikli ve uygun olmalidir. Olasi sebepler ve senaryolar onceki yazilarimda mevcut bi daha bu mevzuya girmek istemiyorum okumak istersen goz atarsin (cunku yaptigin yorum ya okumadigin ya anlamadigini gosteriyor ya da anlamak istemedigin). Sonuc olarak sen daha Yattara'nin profilini gormeden (oyunu daha oynadin mi acaba?) elestiri yapmaya basladin benim sorunum burada. Yani sirf elestirmek icin yapiyorsun al oyunu eline bi sekilde ac oyunu al Trabzon'u veya Yattara'yi oynadigin takima bak bakalim nasil oynuyo mac motorunda ondan sonra begenmiyorsan gordukleri yani gercekci bulmuyorsan istatistikler gercek hayata uygun gelmiyorsa sana gel buraya sonuna kadar elestir hatda ben seni desteklerim. Bilmem artik derdimi anlatabildim mi?

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by nekop View Post
    .Bide please shoot gereksiz bir PPM kaldırılabilir.
    "Places Shots" demek istedin sanirim plase sut ceker demek.
    Last edited by licentia : 10.Aralık.2008 at 05:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri