1 ile 30 arası toplam 329 sonuç

Konu: Oyun İçi Bilgi Alış-Verişleriniz

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by husu1907 View Post
    Benim sorum amatörce gelebilir ama mesela kişiye özel antreman programı oluşturmadan kastınız nedir ben bunu bilmiyorum sadece sol taraftaki training den senior ve youth kısmındaki top kontrol vs gibi antreman derecelerini fullemeye çalışıyorum kişiye özel antreman nasıl yapılır ? birde scoutları nasıl seçmeliyiz mesela önemli futbol ülkelerinden her birini iyi seviyede tanıyan bir elemanmı almalıyız nasıl olmalı ? oyuncu potansiyelini yargılama vs o tip özelliklerini sormuyorum.

öncelikle konunun amacına hizmet etmeye başladıgını gördüğüm için memnun oldum... arkadaşlar ilk mesajda da editlediğim gibi uzun uzun ve çok bilgi içeren metinler yazmak yerine soru-cevap yöntemini kullanarak daha hızlı ve kolay iletişim sağlayabiliriz diye düşünüyorum.Diğer türlü herkes bildiğini yazarsa ortalık karışır bence

Gelelim arkadaşın sorusuna...

Bireysel antreman ya da çok yönlü antreman düzenlemek için oyuna training bölümüne girip oradaki seçeneklerden edit'le "new schedule" yazan yerden yeni bir program hazırlayabiliyorsun.ister her oyuncuya ayrı program hazırlarsın istersen de aynı mevkideki oyuncular için örnek program hazırlarsın.... biraz forumu kurcalarsan hazır antreman paketleri de mevcut...

diğer sorun gözlemciler hakkındaydı sanırım... ben gözlemcileri ararken özelliklerine bakıyorum.ülkeler hakkındaki bilgileri de mutlaka önemliir ama ben potansiyel ve yetenek yargılama, bir de karar verme özelliklerini dikkate alıyorum... zaten oyuncuyu ülkeye yolladıgında yavaş yavaş artıyo o bilgi bar'ları...

yardımcı olduysam sevinirim...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    öncelikle konunun amacına hizmet etmeye başladıgını gördüğüm için memnun oldum... arkadaşlar ilk mesajda da editlediğim gibi uzun uzun ve çok bilgi içeren metinler yazmak yerine soru-cevap yöntemini kullanarak daha hızlı ve kolay iletişim sağlayabiliriz diye düşünüyorum.Diğer türlü herkes bildiğini yazarsa ortalık karışır bence

Gelelim arkadaşın sorusuna...

Bireysel antreman ya da çok yönlü antreman düzenlemek için oyuna training bölümüne girip oradaki seçeneklerden edit'le "new schedule" yazan yerden yeni bir program hazırlayabiliyorsun.ister her oyuncuya ayrı program hazırlarsın istersen de aynı mevkideki oyuncular için örnek program hazırlarsın.... biraz forumu kurcalarsan hazır antreman paketleri de mevcut...

diğer sorun gözlemciler hakkındaydı sanırım... ben gözlemcileri ararken özelliklerine bakıyorum.ülkeler hakkındaki bilgileri de mutlaka önemliir ama ben potansiyel ve yetenek yargılama, bir de karar verme özelliklerini dikkate alıyorum... zaten oyuncuyu ülkeye yolladıgında yavaş yavaş artıyo o bilgi bar'ları...

yardımcı olduysam sevinirim...

Çok teşekkürler baya işime yaradı.

Mesaj Yetkileri