1 ile 30 arası toplam 329 sonuç

Konu: Oyun İçi Bilgi Alış-Verişleriniz

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Korner taktiği önerebilecek olan var m herşeyi denedim kornerden gol atamıyorum...

taylanım civanım neden hasan aine sormadın sen uzun zamandır bunu? ben her sezon kornerden ligin en çok gol atan takımı oluyorum kornerleri 6 yard box ( 6 pas alanına) kullandırt... ön direğe hiçbir oyuncunu koyma veyasaldırtma... büyük ihtimalle dc'lerin uzun,güçlü ve iyi kafacıdır... eğer onlar öyle değilse de takımdaki en güçlü,uzun ve kafacı olan 2 adamına "challenge GK" komutu ver kornerlerde... kaleciye yapışsınlar yani... o 2 liden sonraki uzun olan 2 oyuncunun da biri arka direkte dursun,diğeri de arka direğe saldırsın... yaotı 4 adam... DR ve DL kesinlikle geride kalsın... kanatlardan biri muhtemelen korneri kullanır... diğeri de derinden saldırsın.... eger varsa MC ya da AMC'lerin de alanın dışında beklesin... bu taktiği uygularsan bol bol gol atarsın umarım şimdiden hayırlı olsun....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    ---Finans yönetimi nasıl olmalıdır?
    --- Transfer politikası nasıl olmalıdır?
    Bence bu iki soru birbiriyle paralel. Transfer politikamız büyük ölçüde finansımızı da etkiler. Öncelikle transferleri yaparken, yerini doldurmayı düşündüğümüz oyuncudan artısını, eksisini iyi analiz etmeliyiz, bir anlık hevesle yapmamalıyız. (Örneğin insanlarda forvet alma hastalığı vardır, fakat bazen sattığımız forvetin performansını veremeyebilirler). Bir diğer husus da, maaş verme konusunda. Transfer edeceğimiz oyuncunun istediği maaşla, takımdakilerin maaşları arasında uçurum olmamalı.

--- Maç içinde geriye düşünce ne yapacagız?
    Ben şöyle düşünüyorum ki, eğer rakip takım gol attıktan sonra kapanmış ve zaman geçirmeye oynuyorsa, defans çizgisini geriye alıp, genişliği artırmak sahaya iyice yayılmamızı sağlar. Time Wastingi makul derecede düşürmek işe yarar. Tempoyla fazla oynamamak lazım bence. Ayrıca pas odağını kanada çekmek de mantıklıdır. Kendimizden güçlü bir ekipten gol yediysek eğer, bence maça yanlış taktikle başlamışız demektir, tempoyu düşürüp onların hızını kesmek, ve kontra atak kullanmamız gereklidir.

--- Koçlar nasıl seçilir ve takıma etkisi nedir?
    Bence bir takıma gelir gelmez ilk işimiz bütün işimize yaramayacak koçlarla iki taraflı sözleşmeyi feshetmek ve kendi koçlarımızı getirmektir.Koçları da şu rehbere göre alabilirsiniz:
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=53246

Benden şimdilik bu kadar

sakın diyim geriye düşünce defansı daha da gömme yoksa ataklarsa çok geniş alan verirsin rakibe... aksine önde kurup alan daraltarak oyna bu de benim fikrim tibiki
    Last edited by nannar : 11.Aralık.2008 at 18:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri