Anlatamıyorum sana bu adamın orta yapması 15 ise oyunu açıp yada açmamanın ne anlamı kalıyor ? Aydın,Lincoln,Topuz gibi adamların orta yapması puan olarak Yattara'dan daha iyi. Peki gerçekte bu oyuncular Yattara'dan daha mı iyi adrese teslim ortalar yapıyorlar ?

Bilmiyorum kaç kez 90 dakika Yattara'yı izledin , keşke imkanı olsada Yattara'nın Trabzonspor'a geldiğinden beri yaptığı adrese teslim ortaları beraber izleyebilsek.

Yattara bu ligin en iyi ve en isabetli orta açan oyuncusudur. Beni puanı falan ilgilendirmiyor. Fanatiklik lafına ise sadece gülüyorum. 2008 oynarken kadroya giremeyen adamların sezonu 20 golle tamamlamalarına da asıl fanatiklik bu diyorum.

Eğer takip etseydin en son Kocaeli maçında öyle bir orta kesti ki Gökhan Ünal topa sıçramadı bile tam kafasına attı çünkü. Ama Gökhan gol yapamadı , ayrıca bu istatistiklere nerden ulaşabiliriz merak ediyorum.

Daha birşey yazmıyacam ek olarak oyunu hala oynamadım ve ben 5-6 senelik Yattara'yı canlı izleyen birisiyim.Bırak da biraz daha detaylı bilgim olsun.