Arkadaşlar biraz kadro tavsiyesi gibi olucak ama .. Çok şaşırarak belirtiyorum ki Hull City kariyerimde 2. yılımda kümede kalmam için 70 milyon dolarlık bir transfer butcesi sağlandı ..
Bu parayla forvet , DC , AMC , DMC , uygun olursa MC almayi planliorum .. Gerçi her mevkiiye yeni oyuncu lazımda neyse en fazla 25 yasinda oyuncular ariyorum .. Tavsiyeleriniz için şimdiden tesekkurler ..
miguel veloso,fellaini,albin ekdal,mehmet ekici,nuri şahin tam senin aradığın hem iyi performans gösteren,hem de genç ileride sana para kazandırabilecek oyuncular.
miguel veloso,fellaini,albin ekdal,mehmet ekici,nuri şahin tam senin aradığın hem iyi performans gösteren,hem de genç ileride sana para kazandırabilecek oyuncular.
Yok abicim hepsiinde bi şımarıklık bi lakayıtlık almış başını gidiyor 20 yaşında çoçuk koskoca Hull City'e gelmiyor yaw .. Bu gençliğin hali nolacak .. Yok dio Hull City kariyerimde geri adım . Ula daha 20 yaşındasın ne kariyerin var .. Ama dinlemiyorlar
Yok abicim hepsiinde bi şımarıklık bi lakayıtlık almış başını gidiyor 20 yaşında çoçuk koskoca Hull City'e gelmiyor yaw .. Bu gençliğin hali nolacak .. Yok dio Hull City kariyerimde geri adım . Ula daha 20 yaşındasın ne kariyerin var .. Ama dinlemiyorlar
Aynen öyle kardeşim.Çok kendini beğenmişlik var hepsinde.