-
messinin hızlanma ve çeviklik 20 yerine 18 yapılıyorsa başka kime verilcek 20 acaba özellikle çeviklik. pes oyununda bile tavan puan 99 iken.mental özellikler adeta yerlerde geziniyor.
david villa dünyanın en bitirici golcüsüdür zlatan daki fizik onda olsaydı şimdikinden 2 kat daha fazla gol atardı.
roneey de david villa kadar ability e sahiptir onun kadar gol atamaz ama daha iyi fiziği vardır,büyük maçlarda kendini daha çok gösterir,pasları asistleri pozisyon hazırlamaları daha iyidir.
tek bir örneğe bakmamalıyız rooney o kadar paraya transfer olmuş olabilir ama bu sene david villa ispanya ile şampiyon olurken rooney daha turnuvaya bile katılamamıştı.o zaman rooneyde abartılmıştır derim ben.
david silva evet özellikleri çok yüksek çıkıyordu fakat 9.0.1de düzeltildi.
riberynin nesini tartışıyorsunuz anlayamadım tartışmasız almanya liginin en iyisi adam uçuyor resmen,teknik zeka pas hız şut her şey var tek başına uçuruyor takımı.
agüero ise fifa tarafından bir çok ödülde en iyi genç seçildi.dünya gençler şampiyonasından en iyisi oydu olimpiyat şampiyonluğuda var en son.bence gayet yerinde rakamlaı vermişler çok süper gol yeteneği var o boyda olmasına rağmen kafa ile bile çok sayıda golü var en son inter adriano artı 50 milyon euroluk teklif yapmıştı düşünün ne kadar yetenekli biri.
juan manuel vargas,maggio,srna,palombo bu oyuncularda kırpmalar yapılması gerektiğini düşünüyorum.
pato da biraz daha iyi olabilir bence.
Mesaj Yetkileri