Sayfa 42 / 50 İlkİlk ... 324041424344 ... SonSon
1,231 ile 1,260 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

GoOoOOoOOooOOoooLLLLL !!!!!

53. dakikada orta alanda Tuncaydan topu kapan Kerem topu sağ kanada Arda'ya aktardı,Arda'sın sağdan ön direğe yolladıgı topa Wilshere ayak koydu, direkten dönen topu arkadan gelen Kerem tamamlayarak skoru 0-3'e getirdi! Aslan kanaryayı fena yakaladı!!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    KADIKÖY'DE MAÇ SONU

Last edited by nannar : 12.Aralık.2008 at 23:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL 2. KARŞILAŞMASI

VS

ALLIANZ ARENA STADINDAN CANLI YAYIN

Ertem Şener:Evet sayın seyirciler, yine bu akşam Türk futbolu adına tarihi bir maç izleyeceğiz. Temsilcimiz Galatasaray Almanya'da Bayern Münih'e konuk oluyor. İlk maç İstanbulda ekibimizin 2-0'lık galibiyetiyle sona ermişti... karşılaşma birazdan başlayacak. Karşılaşma başlamadan önce mikrofonlarımızı Galatasaray mucizesini yapılandıran teknik tirektör Hasan Hüseyin Coşkun'a uzatıyoruz.

Hasan Hüseyin Coşkun : Öncelikle bu akşam bizi izlemeye gelen binlerce seyirciye iyi bir futbol akşamı yaşatmak istiyoruz.Amacımız tabiki de 2 sezon önceki gibi bu kupayı yine müzemize götürmek ama herşeyden önemlisi Türk futbolunu bu sahada en iyi şekilde temsil etmek.Ben ekibime güveniyorum.Türk halkı rahat olsun, çıkıp Aslanlar gibi mücadelemizi edeceğiz. Bizi izleyenlerin dualarıyla bu sahadan alnımızın akıyla turu geçerek çıkacagımıza gönülden inanıyorum....

Ertem Şener : Teşekkürler sayın hocam, Başarılar dileriz, maç başlamak üzere...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hasan Hüseyin Coşkun : Taraftar nerede? tezahurat duyamıyoruz hiç! Bugün Stad çok sessiz (!) Türk taraftarlara yakışmıyor bu !Çekirdekçi okuyucu istemiyoruz,lütfen!
    ,

Bayern'li futbolcuların vuruşuyla maç başladı...

5. dk GooOoOOOOoOoLLL !!!
    Orta alanda Abdulkadir'in pasıyla hareketlenen Stancu kalecinin açıldıgını görünce ustaca bir aşırtma vuruşla topu ağlara yolladı !

Dk 32: Bayern atagında sağdan gelenn ortaya ayak koyan Tayfun topu kendi ağlarına gönderdi ve skor 1-1 oldu
    Dk 35: GooOOoOooLLL !!!!Tayfun'un ara pasıyla defansın arkasına sarkan Matias Fernandes topu yaklaşık 45 metre sürdükten sonra kalecinin sağına dogru düzgün bir vuruş yaparak ağlara gönderdi... İlk yarı Galataray'ın 1-2 stünlüğüyle sona erdi...

Dk 53: Philip Lahm ceza sahası dışından yaptıgı sert vuruşla skoru 2-2'ye getirdi...

Dk 61 : Defansın arkasına atılan uzun topta kaleciyle karşı karşıya kalan Toni Kroos takımı üstünlük sayısını kaydetti. şimdi skor 3-2 Bayern lehine...
    Dk 79 : Sol kanattan arka direğe yapılan ortada Mehmet Ekici topu ağlara göndererek Bayern münih'i 4-2 öne geçirdi.
    Galatasaray'ın artık golyememesi lazım!!!!

Dk 84 : GooOOoOoOOoLLL !!!!

Sağ kanattan Uğur'un kullandıgı taç atışından gelen topu Kerem defansın arkasına dogru yerden Matias Fernandes'e dogru yuvarladı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Mati bu pozisyonu affetmedi ve cimbomu rahatlatan golü attı... Şimdi skor 4-3 oldu!

Last edited by nannar : 13.Aralık.2008 at 00:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

başarılar...

Bizim takım OLEYYY!
    Last edited by kemal1623 : 13.Aralık.2008 at 00:55

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

F-İ-N-A-L-D-E-Y-İ-Z !!!!

HeLaL olsun sana HeLaL olsun..

helal abi rakip kim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abi rica etsem taktiğini koyarmısım takım komutlarıyla birlikte ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu kadar
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

25 mayıs 2013
    VS

HSV NORDBANK ARENA STADI

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yenersin abi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ŞAMPİYON GALATASARAY !!!

32. haftada Gençlerbirliği'ni agırlayan cimbom hiç poziyon vermeden maçı 2-0 kazanarak 21. şampiyonluga ulaştı !!!

Bu sonuçla Aslan 4 kez üst üste şampiyonluk yaşamış oldu.Seneye rekor peşinde olacak olan sarı kırmızılı camiada herkes çok sevinçli !!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by husu1907 View Post
    Abi rica etsem taktiğini koyarmısım takım komutlarıyla birlikte ?
    bayern maçının ilk 11 ini ve dizilişini basayım ama ben maç içinde çok oynama yapıyorum yaww komutlarla
    Quote Originally Posted by kemal1623 View Post
    HeLaL olsun sana HeLaL olsun..
    Quote Originally Posted by Emrkrmn View Post
    helal abi rakip kim
    Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Yenersin abi

teşekkürler arkadaşlar,inşallah finali de alırız Ama baya zor Chelsea yaww
    Last edited by nannar : 13.Aralık.2008 at 01:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abi bende yapıyorum da denemediğim taktik kalmadı fenerbahçeyle bir türlü işleri yoluna koyamadım.Çok çok saçma işler oluyo maçlarda anlatsam 1 sayfa.Meşgul etmek, kariyerini saptırmak istemiyorum.Bir de seninkini deneyeyim istiyorum.Koyarsan çok sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

hapı yuttun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ABi benim kariyerde de UEFA için sürprizlerim var bu arada MSN'den bana kariyeirmin canlanması için yardımcı olmak adına konuşurmusun
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE TURNUVANIN OYUNCUSU OLMA ADAYI MATİAS FERNANDES !!!

Özellikle Avrupa'daki göz kamaştırıcı oyunuyla Fernandez Şampiyonlar liginde yılın oyuncusu olmaya en yakın isim olarak gösteriliyor. Galatasary'ın finale kadar gelmesinde şüphesiz en büyük role sahip olan Mati öıktıgı 11 maçta 10 gol atıp 2 de gol pası vererek mükemmel bir form yakaladı !

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by husu1907 View Post
    Abi bende yapıyorum da denemediğim taktik kalmadı fenerbahçeyle bir türlü işleri yoluna koyamadım.Çok çok saçma işler oluyo maçlarda anlatsam 1 sayfa.Meşgul etmek, kariyerini saptırmak istemiyorum.Bir de seninkini deneyeyim istiyorum.Koyarsan çok sevinirim
    tttm basayım birazdan ...
    Quote Originally Posted by burak_defoe View Post
    hapı yuttun
    kesin mi?
    ABi benim kariyerde de UEFA için sürprizlerim var bu arada MSN'den bana kariyeirmin canlanması için yardımcı olmak adına konuşurmusun
    tamam konuşalım bir ara taylan...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

En ideal 11 bu şekilde sanırım...

Yalnız burada görümüyor ama sağ ve sol kanat, bir de AMC ileri dogru koşuyor...

Last edited by nannar : 13.Aralık.2008 at 01:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

MSN'de seni bekliorum abicim bu arada maçı dört gözle bekliyorum kaybetsende biz sana:

Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

MSN'de seni bekliorum abicim bu arada maçı dört gözle bekliyorum kaybetsende biz sana:

şimdi msn açamam da müsait oldugumda konuşuruz... finali yapıp yatacam çünkü durun şimdi Türkiye kupası finali başlıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abicim push up ı biraz abartmamışmısın acaba? ben o kadar yapmamama rağmen defans arkasına top yiyorum hızlı forvetlerden gerçi ben ofsayt taktiği kullanıyorum ama yine de riskli değil mi sence?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alırsın maçı
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

CİMBOM'UN HASAT MEVSİMİ

Cimbom lig şampiyonlugunun ardından Türkiye kupasını da kazanarak sezonun 2. zaferini kazandı... Maç boyu etkili ve baskın olan sarı kırmızlı ekibin golleri genç oyuncu Barış ve Tecrübeli solak Mati'den geldi...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Vince_15 View Post
    abicim push up ı biraz abartmamışmısın acaba? ben o kadar yapmamama rağmen defans arkasına top yiyorum hızlı forvetlerden gerçi ben ofsayt taktiği kullanıyorum ama yine de riskli değil mi sence?

valla sonuçlar ortada onu tek başına düşünme. oyun mantalitesinden tut da oyun temposuna ve ofsayt taktiğine kadar her ayar birbirini etkiler... tabiki yine de takdir size ait...
    Last edited by nannar : 13.Aralık.2008 at 01:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

abi yenersin bence matias fernandez de kesin bir gol atar chelsea'ymış fener bile yendi yenersin sorun değil BAŞARILAR...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sıra ŞL'de
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eyvallah abi. kendi çapımda denemeler yapıyorum GS kariyerimde ama senin kariyer büyülü gibi.oyuna girmeden önce feyz almak için senin kariyeri okuyorum valla

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

arkadaşlar şu an internetten Maradona'nın sovlarını izliyorum ve çok değişik duygular içindeyim futbol'a bir daha daha aşık oldum bu adam cidden gelmiş geçmiş en iyi futbolcuydu(futbol'un tanrısı)
    dün de Ronald Kouman'ı izliyordum manyak freekick atıyordu herif

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Basın duyurusu :

Matias Fernandez Türkiye kupasında turnuvanın oyuncusu seçildi...kupada oynadıgı 9 maçta rakip ağları 5 kez havalandıran süper solak 3'te asist yaptı...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by burak_defoe View Post
    arkadaşlar şu an internetten Maradona'nın sovlarını izliyorum ve çok değişik duygular içindeyim futbol'a bir daha daha aşık oldum bu adam cidden gelmiş geçmiş en iyi futbolcuydu(futbol'un tanrısı)
    dün de Ronald Kouman'ı izliyordum manyak freekick atıyordu herif

eski futbolcularla şimdikiler aynı değil. yani eskiden daha teknik ama fiziği zayıf adamlar vardı yıldız olarak. şık goller ve çalımlarla yıldız olurlardı. Viera gibi, Gerard gibi adamlar o zaman fazla yoktu artık günümüz futbolu tamamen fiziğe dayalı olunca bu tür yıldızlar yok....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Vince_15 View Post
    eyvallah abi. kendi çapımda denemeler yapıyorum GS kariyerimde ama senin kariyer büyülü gibi.oyuna girmeden önce feyz almak için senin kariyeri okuyorum valla
    rica ederim.. umarım benden daha başarılı bir kariyerin olur...
    Last edited by nannar : 13.Aralık.2008 at 01:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

olanlarda fazla zirvede kalamıyorlar çünkü fizik güçlerini hep yüksek tutmak zorundalar ama rehavet onları bitiriyor...bitirmesede form düşüklüğü ve sakatlıklar yakalarının bırakmıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Basın duyurusu :

Matias Fernandez Türkiye kupasında turnuvanın oyuncusu seçildi...kupada oynadıgı 9 maçta rakip ağları 5 kez havalandıran süper solak 3'te asist yaptı...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

eski futbolcularla şimdikiler aynı değil. yani eskiden daha teknik ama fiziği zayıf adamlar vardı yıldız olarak. şık goller ve çalımlarla yıldız olurlardı. Viera gibi, Gerard gibi adamlar o zaman fazla yoktu artık günümüz futbolu tamamen fiziğe dayalı olunca bu tür yıldızlar yok....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

yoo bu konuda pek katılmıyorum Maradona ya adamlar nerdeyse balyoz vurmadıkları kalmıştı ama adam yılmadan koşmaya devam ediyordu vede kendi de ikili mücadelelerde çok adam eziyordu vede ondaki teknik şu an bile yok nerdeyse kulağında top sektirecekti.
    maçlara seyirciyi skor ve fizik değil teknik ve şov çeker

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yaww tamam da ama eskisi gibi oynanmıyor futbol... daha çok mücadele var bence artık maçlarda...
    Bu arada Mati iyice coştu son maçlarda...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    sağolasın ama şimdiden çok gerindeyim

ŞL finalini alırsın sana güveniyoruz. Finali merakla bekliyorum. 3 te 3 yaparsan büyük rekor olucak klüp için

Sayfa 42 / 50 İlkİlk ... 324041424344 ... SonSon

Mesaj Yetkileri