1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Basın duyurusu :

Matias Fernandez Türkiye kupasında turnuvanın oyuncusu seçildi...kupada oynadıgı 9 maçta rakip ağları 5 kez havalandıran süper solak 3'te asist yaptı...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by burak_defoe View Post
    arkadaşlar şu an internetten Maradona'nın sovlarını izliyorum ve çok değişik duygular içindeyim futbol'a bir daha daha aşık oldum bu adam cidden gelmiş geçmiş en iyi futbolcuydu(futbol'un tanrısı)
    dün de Ronald Kouman'ı izliyordum manyak freekick atıyordu herif

eski futbolcularla şimdikiler aynı değil. yani eskiden daha teknik ama fiziği zayıf adamlar vardı yıldız olarak. şık goller ve çalımlarla yıldız olurlardı. Viera gibi, Gerard gibi adamlar o zaman fazla yoktu artık günümüz futbolu tamamen fiziğe dayalı olunca bu tür yıldızlar yok....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Vince_15 View Post
    eyvallah abi. kendi çapımda denemeler yapıyorum GS kariyerimde ama senin kariyer büyülü gibi.oyuna girmeden önce feyz almak için senin kariyeri okuyorum valla
    rica ederim.. umarım benden daha başarılı bir kariyerin olur...
    Last edited by nannar : 13.Aralık.2008 at 01:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri