1 ile 30 arası toplam 247 sonuç

Konu: Total Dominasyon – Sadece Taktik Değil, Felsefe [9.0.1 versiyonu için]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ben yalnızca taktiği denedim antremanı da deneyeceğim ama bir sorum olacak antreman elbette taktiğe göredir ama ben şuan Tugs antremanını kullanıyorum bu antreman ve o antreman arasında fazla bir fark var mı taktik açısından ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Ben yalnızca taktiği denedim antremanı da deneyeceğim ama bir sorum olacak antreman elbette taktiğe göredir ama ben şuan Tugs antremanını kullanıyorum bu antreman ve o antreman arasında fazla bir fark var mı taktik açısından ?
    Taktiği nasıl buldunuz?

Tugs'ı incelemedim. Ancak kullanın, iyi olduğu bilinen bir programdır. Benim programlarım da gayet iyi işliyor ama, deneseniz zarar gelmez.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Taktiği nasıl buldunuz?

Tugs'ı incelemedim. Ancak kullanın, iyi olduğu bilinen bir programdır. Benim programlarım da gayet iyi işliyor ama, deneseniz zarar gelmez.
    Taktikle oynadığım üç maçı yazmıştım zaten .

Manchester City 3 - 0 Lech

Manchester City 2- 1 Fulham

Manchester City 2 - 0 Aston Villa

Gerçekten oyun çok kolay domine edilebiliyor bu taktikle ayrıca farklı kısımları da olması ciddi bir avantaj .

------------

İlhan abi antreman yorumları için de teşekkür ediyorum , Tugs 2008 de daha iyi gibiydi ama bu seride de ciddi bir zararı olmadı sakatlık açısından yine de diğer antremanı da deneyeceğim.

Mesaj Yetkileri