Quote Originally Posted by Aydoğan View Post

Taktik paketinde tam 5 adet taktik mevcut. Hepsi için gerekli açıklama zaten adında var. İki adet giriş taktiğimiz var. Biri normal çift forvet oynayan rakiplere karşı giriş, biri de 433 formasyonu ile oynayan, yani ya üç forvet, ya da tek forvet ve iki AMRL ile oynayan ekiplere karşı yapacağınız giriş taktiğidir. Atak yapma sıkıntısı çektiğiniz gördüğünüz an atak adlı taktiğe geçin. Skorun size yeterli olduğunu gördüğünüz an kontra taktiine geçin. Kontra taktiği tek forvetli bir taktik olduğundan geçtiğinizde pozisyonları doğru bir biçimde ayarlamanız gerekir. Son 15 dakikaya yeni girerseniz 424 formasyonunda bir taktik kullanacaksınız, o da adı ile belirtilmiş durumdadır.
İlhan abi öncelikle bizimle böylesine başarılı ve oyuna keyif katan bir taktiği paylaştığın için sana sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Taktiği Beşiktaş ve Tottenham'la denedim ve oldukça başarılı sonuçlar aldım. Fakat sana bir şey sormak istiyorum. Bu taktiğin iki giriş versiyonu var. İkisi de farklı dizilişlere uygun taktikler. Eğer karşımızdaki takım maça 4-4-1-1 veya herhangi farklı bir tek forvetli sistemle çıkarsa, Total Dominasyon'un hangi giriş versiyonunu kullanmalıyız?
Şimdiden teşekkürler...