Volkan Arslan 2.siradan atildi,hakemin karari cok dogruydu.Hatta direk kirmizi da verebilirdi...
Fenerbahçe
Antalyaspor
Beraberlik
Volkan Arslan 2.siradan atildi,hakemin karari cok dogruydu.Hatta direk kirmizi da verebilirdi...
Antalyaspor'da Ertuğrul'un sakatlığı,Volkan'ın atılması Mehmet Hoca'nın oyun planının bozulmasına yol açmıştır.
Maç fena geçmiyor.2.yarı fark bekliyorum Fenerbahçe'den ..
Antalyaspor sistem olarak çökmüştür.Fenerbahçe fark yapabilir.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Vermeyin penaltımızı vermeyin... Bu penaltı değilse hangi pozisyon penaltı... Maçtan sonra bu Fenerbahçe'ye çok laf söyleyeceğim...
Bu penaltı değilse hangisi penaltı? Yan hakem " PENALTI ABİ " diyor üstelik... yazık
Güiza yine kaçırdı bomboş... Ama takım olarak iyi oynuyoruz. Sadece çok benciliz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İkinci yarı büyük ihtimalle 1 penaltımız ve kırmızı kartımız olabilir.
Last edited by EreN : 14.Aralık.2008 at 21:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Antalyaspor inanılmaz bir fırsat kaçırdı.
guizaa... guiza....
Adam topu taca attı yaa.![]()
Diego Lugano....2-0
Lugano attı.Adam vallahi fenerin forvetlerinden daha çok istiyor gol atmayı.Bilerek mi sarı kart görüyorlar cezalı duruma düşmek için.
Kiev maçında neredeydiniz? Şu maçtaki isteğimizi Kiev maçıonda gönsteremedik. Yeter artık, buluyorsunuz Antalyaspor'u oynuyorsunuz. Kiev önünde bir olumlu pas bile yapamıyan takım 5-6 kişi ile atağa çıkıp rakibin sahasında çok rahat paslaşabiliyorlar. Yazık yazık bu kadar emeğe yazık. Görünen köy kılavuz istemez Türkiye'de maça asılınca kazanılabiliniyor. Artık Fenerbahçe haftaiçi maç oynamıyacağı için şampiyonlukta büyük bir avantaj yakaladılar. Umarım bunu değerlendiririz.
Alex bitti diyenlere bugün geri dönüş sinyalini verdi. Güzel bir oyun çıkardı keşke gol atıp bu güzel oyununu süsleseydi.
Deniz Barış'ı keşfetmek için bu sezon oynadığın 26. maçın 70. dakikasında mı keşfettin. Bu adama yazık oldu. Umarım artık düzenli olarak forma giyer.
Emre & Deivid'in form düzeyi gün geçtikçe artıyor. Devre arasında ki kampa iyi bir kondisyon düzeyine çıkarlarsa devre arasından sonra çok iyi bir oyun izleyebiliriz.
Batuhan şöylede birşey var , Kiev maçını baz alarak neredeysiniz diye sormussun , Antalya maçında ki güzel oyundan sonra ? Ama karşındaki küme düşmemeye oynayan ve 10 kişi kalmıs bir Antalya tabi ki de iyi oyun olucak.Kiev , Antalya gibi degil.Antalya 10 kişi kalmasaydı biraz daha iyi oynayabilecegini düşünüyordum.Bu aradam %100 bir penaltı verilmemiş.
Maç öncesi genelde futbolcuları tribünlere çağırarak moral veren Fenerbahçe taraftarları, Antalyaspor maçı öncesi, Dinamo Kiev yenilgisi nedeniyle Gökhan Gönül dışındaki oyuncuları tribünlere çağırmayarak, onları protesto etti. İki kale arkasındaki taraftar grubu maç öncesi sadece Gökhan'ı tribünlere çağırarak, bu oyuncuya sevgi gösterilerinde bulundular.
AA
Taraftar formanın hakkını verenlerin yalnız kalmadığını göstermiş.
Originally Posted by Gökhan Gönül
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kale arkasında benim arkadaşlarda vardı![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ayrıca hakemi beğenmedim maçta.
Bu ofsayt çizgisi doğru mu arkadaşlar? Unuttuğum birşey mi var..
Var (:
Antalyaspor'lu oyuncu kale sahası çizgileri dışarısında.
dıışarısında olduğundan ofsayt yok.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
evet çizgi dışında olduğu için ofsayta dikkate alınnmıyor..
antalyanın attığı gol ofsayt vermısler ama değil sanırım.Fwnwe çok ıyı oynamıs 4 gün öncede bole oynasalardıya
Aslında EreN'in eklediği foto'da güîza biraz ofsayt gibi duruyor ama tabi ayaktan başladığı için Antalyalı sağolsun kurtarıyor.
birde Güîza'nın % 1000'lik posizyonu vardı kesinlikle penaltıydı hakem harcadı.![]()
EreN eklediğin posizyon bence ofsayt.
Yeni kurallar gereği ayağa falan bakılmıyor.Futbolcunun her hangi bir yeri geçmeyecek rakip oyuncuyu.
Maçı izleyemedim yorum yapamam ama Fenerbahçe kazanmış tebrik ederim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Last edited by Alicanfmfan : 14.Aralık.2008 at 23:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şimdi arkadaşlar resimdeki iki oyuncuya bakarsak kırmızılı oyuncunun ayağı vücudundan açık bir şekilde yani sağ ve sol ayağı birbirinden uzak ve vücutuda bu iki ayağının tam ortasında dengede.Ancak Guiza'ya bakalım bir de, onun iki ayağı birbirine yakın ve vücudu kaleye doğru biraz daha eğik bir şekilde.Bu yüzden bana göre vücudu Guiza'nın daha ilerdedir.Ve posizyon ofsayt.
Antalyaspor'un sol taraftan attığı bir gol var o posizyon da ofsayt değil.Antalya'Nın bir golü de güme gitmiş.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu pozisyon Umut'un pozisyonu ile bire bir o ofsayt ise buda ofsayt olmalıdır ama.Ben pek ofsayt göremedim![]()
Sanane? Komikse komik.
iyide muratcım bu kamera açısından hiç birşey anlayamazsın.. Ayrıca topun hareketli olması lazım. Yani tam dokunduğu an mı? Yoksa biraz ilerisi mi belli değil. Dokunduktan 1 saniye sonraki hareketlenme anı bile olabilir.