gercekten yaptıgın büyük iş sampiyon olursan helal olsun kardesim ama olmasan da yine helal olsun![]()
gercekten yaptıgın büyük iş sampiyon olursan helal olsun kardesim ama olmasan da yine helal olsun![]()
TariboWest
çok teşekkur ederim kardeşim şampiyon olacam allahın izniyle kardeşim yeni maçlar en yakın zamanda yorumların için çok teşekkur ederim yaautandırdınız beni yaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkur ederim kardeşim benim ALEN i sahaya indircem merak etme
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 32. HAFTA
BURSASPOR : 0 BEŞİKTAŞ : 3
MAÇIN ADAMI : RÜŞTÜ REÇBER(7.9)
![]()
Last edited by yahoo17 : 15.Aralık.2008 at 19:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TSL 32.HAFTA PUAN DURUMU
LİGDEDE GÜLEN TARAF BİZ OLDUK SON İKİ HAFTA KALA ŞAMPİYONLUGU GARANTİLEDİK..
BEŞİKTAŞ TARAFTARLARINI SOKAKLARA YİNE DÖKTÜK..
----Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız..
----DELIKANLI ADAM RENKLI TAKIM TUTMAZ?BEŞIKTAŞIM SEN BANA BABAMDAN KALAN MIRAS DEĞIL OĞLUMA OLAN BORCUMSUN…
yahya satun : şampiyon oldumuz için çok sevinçliyiz..öncelikle oyuncularımı kutlarım ama oyuncularımın kendilerini kaybetmemeleri gerek çunku önumuzde UEFA finaliyle beraber FTK finali var çünkü..özlemele beklenen şampiyonlugu taraftarlarımıza armağan ediyorum..herkese iyi günler...sakın magandalık yapıp elinize silahları almayalım arkadaşlar...iyi geceler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
walla bende çok guldum yaa deli ibo maçın adamı olunca
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FTK KUPASI FİNAL EŞLEŞMESİ
KUPAYI MUZEMİZE GÖTÜRMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAGIZ
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarr
Last edited by yahoo17 : 15.Aralık.2008 at 19:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
UEFA KUPASI FİNALİNDE RAKİP İTALYAN DEVİ ROMA
İTALYANLARA ŞÜKRÜ ŞARAÇOĞLU STADYUMUNDA FUTBOL DERSİ VERMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM![]()