iyi kardeşimfarketmez kazanda şu maçı.
![]()
iyi kardeşimfarketmez kazanda şu maçı.
![]()
kardeşim dün akşam elektrik kesildi maçları oynayamadım bugun oynayıp ekliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkur ederim kardeşim yeni maçlar birazdan sıcak sıcakk
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
nağmağlubum be hakancım..uefa finali birazdan sıcak sıcakk![]()
Last edited by yahoo17 : 16.Aralık.2008 at 12:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
FORTİS TÜRKİYE KUPASI KARA KARTALINN
KARTAL KANARYAYI PARÇALADI....
BEŞİKTAŞTAN FENERE FUTBOL RESİLATİİ...
FENERBAHÇE : 0 BEŞİKTAŞ : 1
MAÇIN ADAMI : ALEX(7.4)(fenerli)
yahya satun : kupayı aldımız için çok sevinçliyiz..ama bizim için daha önemli olan bi finalimiz var oda uefa finali sakat futbolcularımızın çoklugu uefa finalinde sıkıntı yapratacak ama elimizden geleni yapacagızz...ftk kupasını aldımız için oyuncularımızı kutluyorum tum beşiktaş taraftarlarına kupayı hediye ediyorum...bjk bi çagrım var uefa finalinde sokaklara dökülmek için hazır olunn....
BEŞİKTAŞ TARAFTARLARININ DİLLERİNDEKİ MARŞLAR...
--Övünmekte çok haklıyız çünkü Beşiktaşlıyız.
--------Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.....
-------YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN.BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN.ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN.ASLA VAZGECMEYIZ BEŞİKTAŞ SENDEN..
![]()
TSL 33. HAFTA
BEŞİKTAŞ : 3 KAYSERİSPOR : 1
MAÇIN ADAMI : KEİRRİSON(8.2)
![]()
İTALYANLARI ŞÜKRÜ ŞARAÇOĞLUNDA İKİNCİ YARIDA BULDUMUZ GOLLERLE YIKTIK....
İTALYANLARA FUTBOL DERSİ VERDİK....
İTALYANLAR KARTALLAR ÖNÜNDE DİZ ÇÖKTÜ......
KARTAL HER ÖNÜNE GELENİ BÖYLE PARÇALAR......
BEŞİKTAŞ : 2 ROMA : 1
MAÇIN ADAMI : FİLİP HOLOSKO (7.8)
UEFA ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞŞ........
TARAFLI TARAFSIZ HERKSİN SOKAKLARA DÖKÜLDÜ GECE BU GECE......
GUN DOGDU HEP UYANDIK STADLARA DAYANDIK BEŞİKTAŞIN UGRUNADA BAYRAKLARA DONANDIK SEMTIMIZ ERKEK SEMTI ASIK EDER HERKESI UZERIMDE EKSILMESIN BAYRAGIMIN GOLGESI ISTE BIZ KOTU GUNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ OVUNMEK GIBI OLMASIN BIZ KARAKARTALLIYIZ.
yahya satun : bu şampiyonlugu da taraftarlarımıza armagan ediyoruz..sakın silahlara sarılıp magandalık yapmayalım lütfen..biz sizler için aldık bu kupayı..oyuncularımı kutluyorummm..herkes bol eglenceler..![]()