1 ile 30 arası toplam 679 sonuç

Konu: Beşiktaş JK

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ömer abi senin söyLediğin şey sadece izLenebiLecek bir oLay. Ben Serdar Özkan ı takımımda tutuyorsam ve onunLa oynuyorsam benim sistemim içerisinde o performansını nasıL göstereceğine bakarım. Ben bir sistemde oynuyorum ve benim için kanat oyuncuLarı değerLi diyeLim. ELimde Nobre gibi Bobo gibi hava hakimiyeti oLan bir takımım mevcut. Neden gidip te Serdar a mevcut özeLLiğini kuLLanarak yararLanmayı deneyeyim ki ? Onu orta yapabiLen, adam geçebiLen sürekLiLiği oLan bir oyuncu haLine getirmeye çaLışırım ki benim sistemimin bir parçası oLabiLsin. Ki bunu da yaptım. Serdar çok iyi bir oyuncu oLdu bende sistemimin oyuncusu oLdu.

BahsettikLerimiz tamamen mentaL düşünce farkLıLıkLığı. Sende kendine göre çok hakLısın, sanırım bende hakLıyımdır.

Ama oyunun geneLinde oynayan kişiLeri düşündüğümüzde senin yoLunu değiL de daha çok benim izLediğim yoLu denemeye çaLışır herkes. Ve oyunda gerçekten Serdar Özkan dan verim aLınmak isteniyorsa benim izLediğim yoLda daha verimLi bir Serdar Özkan oLur. Benim izLediğim yoLda Serdar özkan takımın yıLdızı konumuda geLir. Ama senin izLediğin yoLda Serdar Özkan takım içerisinde sadece işini yapan bir oyuncu konumunda oLacaktır.

Artık kim hangi yoLu izLemek hangi şekiLde oyuncusunu izLemek istiyorsa ona kaLmıştır
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ömer abi senin söyLediğin şey sadece izLenebiLecek bir oLay. Ben Serdar Özkan ı takımımda tutuyorsam ve onunLa oynuyorsam benim sistemim içerisinde o performansını nasıL göstereceğine bakarım. Ben bir sistemde oynuyorum ve benim için kanat oyuncuLarı değerLi diyeLim. ELimde Nobre gibi Bobo gibi hava hakimiyeti oLan bir takımım mevcut. Neden gidip te Serdar a mevcut özeLLiğini kuLLanarak yararLanmayı deneyeyim ki ? Onu orta yapabiLen, adam geçebiLen sürekLiLiği oLan bir oyuncu haLine getirmeye çaLışırım ki benim sistemimin bir parçası oLabiLsin. Ki bunu da yaptım. Serdar çok iyi bir oyuncu oLdu bende sistemimin oyuncusu oLdu.
    Bu durumda Serdar Ozkan iyi degil degerlendirmesi, oynatilan taktige gore degiskendir. Yani eger Serdar'dan beklediginiz verimi alamiyorsaniz, sizin taktiksel tercihlerinizden, sizin sisteminizdendir. Yani ilk dedigime gelir..

Ama oyunun geneLinde oynayan kişiLeri düşündüğümüzde senin yoLunu değiL de daha çok benim izLediğim yoLu denemeye çaLışır herkes. Ve oyunda gerçekten Serdar Özkan dan verim aLınmak isteniyorsa benim izLediğim yoLda daha verimLi bir Serdar Özkan oLur. Benim izLediğim yoLda Serdar özkan takımın yıLdızı konumuda geLir. Ama senin izLediğin yoLda Serdar Özkan takım içerisinde sadece işini yapan bir oyuncu konumunda oLacaktır.
    Zamanla ozellikleri gelisince Serdar'in daha kaliteli bir oyuncu olmasi da supriz olmaz zaten. Zira bu oyuncunun potansiyeli var. Ama zaten su anda gercekte yilda 5-6 asist yapan bir oyuncudan, Serdar'i yilda 17-18 asist yapan bir oyuncuya cevirmek icin ya taktiginizi bu amac ile ayarlamaniz gerekir, ya da sabir gosterip bunu 3-4 sezon sonra yapmasini umit etmeniz gerekir.

Verim alma tanimi yaparken mevcut becerisine gore verim almak baska sey, sizin istediginiz verimi vermesini saglamak baska sey.

Benzer seyleri Arda'da da yasadik. Sezonda 17-18 asist yapacak Arda profili gormek istiyor herkez, ama Arda gercekte de en fazla 8-10 asist yapacak konumda su anda. Hemen simdi cok yuksek verim almak istiyorsaniz da buna gore taktik uretmeniz lazim. Sistemin parcasi olarak Arda'dan veya Serdar'dan mucize yaratmasini gercekte hocalari beklemiyor, biz neden bekleyelim.

Mesaj Yetkileri