Sayfa 8 / 57 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Hasan'dan yine güzel bir kariyer pırıltıları geliyor. Devamını dilerim kardeşim.

Quote Originally Posted by nannar View Post
    sizlere bir sorum var.... benim eski kariyerlerde GS çalıştırırken milli takımlardan çok teklif aldım. Hatta aynı anda dev ülkelerden 6 tane teklif aynı anda aldım fakat hiç kulüplerden teklif amadım. sorum şu : herhangi bir takımı çalıştırırken başka bir kulüpten teklif alan oldu mu? yani boşta olmasak da büyük takımlardan teklif gelir mi acaba? benim başıma hiç gelmedi de...

Hasan benim de senin ilk kariyere benzeyen bir kariyerim var. GS'de 6. sezonumu geçiriyorum, lig ve kupa şampiyonlukları, şampiyonlar liginde üst turlar, uefa finali filan var. Büyük liglerin hepsi açık ama majör takımlar pek antrenörlerini kovmadılar. Antrenörünü kovan en büyük takım Palermo idi 5. sezonumda ve direkt o yorum haberi geldi tabii ki. Ben ilgilenmiyorum dedim ama Palermo yine de bana antrenörlük önerdi. Ben reddettim ama. Yani diyeceğim o ki bir takımın başında olsan da teklif gelebiliyor. Meraklanma.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

takım 4-5 maç çok kötü oynayıp puan kaybedince basına hepsini teker teker eleştirdim sonuç yukarda istanbulspor maçındaki gibi oldu işe yaradı yani...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Hasan'dan yine güzel bir kariyer pırıltıları geliyor. Devamını dilerim kardeşim.

Hasan benim de senin ilk kariyere benzeyen bir kariyerim var. GS'de 6. sezonumu geçiriyorum, lig ve kupa şampiyonlukları, şampiyonlar liginde üst turlar, uefa finali filan var. Büyük liglerin hepsi açık ama majör takımlar pek antrenörlerini kovmadılar. Antrenörünü kovan en büyük takım Palermo idi 5. sezonumda ve direkt o yorum haberi geldi tabii ki. Ben ilgilenmiyorum dedim ama Palermo yine de bana antrenörlük önerdi. Ben reddettim ama. Yani diyeceğim o ki bir takımın başında olsan da teklif gelebiliyor. Meraklanma.

tamamdır,sağolasın yoksa bu ücra köşede sürünürüz
    Last edited by nannar : 19.Aralık.2008 at 01:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

he ok nese meraktan sorduydum

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

takım 4-5 maç çok kötü oynayıp puan kaybedince basına hepsini teker teker eleştirdim sonuç yukarda istanbulspor maçındaki gibi oldu işe yaradı yani...

Bu arada takım kötü giderken "player interaction" bölümünde oyuncuları aralarında toplantı yapmaya çağırabiliyorsun, bilmem biliyor musun? Bir daha kötü gidersen, ki inşallah gitmezsin, onu da yapmanı öneririm.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hasan Hüseyin Coşkun son maçlardaki kötü gidişat sebebiyle taktikde değişikliğe gitti ve bunun da semeresini İstanbulspor maçında almıştı. A.Üsküdar maçında da başarılı olan bu taktiğe rağmen oyuncu kalitesizliğinin düşük oluşu galibiyetin gelmesine engel oldu.Hasan Hüseyin Coşkun'un bir an önce gençlerden kurulu bir takım oluşturmak için harekete geçtiği medyaya sızan haberler arasında.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Bu arada takım kötü giderken "player interaction" bölümünde oyuncuları aralarında toplantı yapmaya çağırabiliyorsun, bilmem biliyor musun? Bir daha kötü gidersen, ki inşallah gitmezsin, onu da yapmanı öneririm.

biliyorum da o seçenek daha çıkmamış demekki o kadar da kötü değiliz. aslında kulüp yönetimine bakarsan şu anki durum da çok bile onlar için dedimya vizyon dar...
    Last edited by nannar : 19.Aralık.2008 at 01:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Huseyin nacizane bi kac onerim olacak. Ben genelde hep kucuk takimlarda ve alt liglerde oynadigim icin bi kac tespitim var.

- Bu cok onemli. Kisa pas oynuyosan mutlaka yavas veya yavasa yakin bir tempoda oyna cunku cok iyi pas yapabilen futbolcular olmadiklari icin isabetli pas yuzden artar.

- Oyunculara olabildigince az oyuncu komutu ver ki devamliliklari sabit olsun ve oyuncu kabiliyetlerinden ote takim oyunu on planda olsun.

- Tek forvete kapanmak istedigin zaman don, kazanmak icin oynadiginda tek forvet rakip sahada kayboluyor.

- Defansi cok onde kurma rakip karsi karsiya pozisyonlarda genelde senden daha iyi oluyor.

- Kalecine kisa pas komutu ver passing vs cok iyi olmadigindan ileriye atilan paslarda olasi top kayiplari tehlikeli kontralar yemene neden olabilir.

- Oyun genisligini normalin biraz altinda tut yavas tempoda kisa paslarla daha etkili olabilirsin.

Aklima gelenler simdilik bunlar. Uyguladiklarin mutlaka vardir ama aklima gelince soylemeden gecemedim.

A.Üsküdar maçında da başarılı olan bu taktiğe rağmen oyuncu kalitesizliğinin düşük oluşu galibiyetin gelmesine engel oldu..
    .
    .
    Abi eger oyuncu kalitesizligi dusuk olsaydi kazanirdin hata affetmiyoruz ama kusura kalma artik abi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Huseyin nacizane bi kac onerim olacak. Ben genelde hep kucuk takimlarda ve alt liglerde oynadigim icin bi kac tespitim var.

- Bu cok onemli. Kisa pas oynuyosan mutlaka yavas veya yavasa yakin bir tempoda oyna cunku cok iyi pas yapabilen futbolcular olmadiklari icin isabetli pas yuzden artar.

- Oyunculara olabildigince az oyuncu komutu ver ki devamliliklari sabit olsun ve oyuncu kabiliyetlerinden ote takim oyunu on planda olsun.

- Tek forvete kapanmak istedigin zaman don, kazanmak icin oynadiginda tek forvet rakip sahada kayboluyor.

- Defansi cok onde kurma rakip karsi karsiya pozisyonlarda genelde senden daha iyi oluyor.

- Kalecine kisa pas komutu ver passing vs cok iyi olmadigindan ileriye atilan paslarda olasi top kayiplari tehlikeli kontralar yemene neden olabilir.

- Oyun genisligini normalin biraz altinda tut yavas tempoda kisa paslarla daha etkili olabilirsin.

Aklima gelenler simdilik bunlar. Uyguladiklarin mutlaka vardir ama aklima gelince soylemeden gecemedim.
    hepsini de dikkate alacagım, bazıları zaten benim uyguladıgım şeyler... bazılarını da deneyelim bakalım,sağolasın..

Quote Originally Posted by gulerba View Post
    Abi eger oyuncu kalitesizligi dusuk olsaydi kazanirdin hata affetmiyoruz ama kusura kalma artik abi

haklısınız ,kusura bakmayın anlatım bozuklugu olmuş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SS koyamıyorum şu anda, imageshack açılmıyor. az önce 2. etap maçlarına geçtik ve lider olan Telekom'u 2-1 yendim D: 1-0 öndelerdi 87 ve 90+1'de gelen gollerle 2-1 yendik
    Last edited by nannar : 19.Aralık.2008 at 01:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

HAŞİGOLAR GALİP !

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

bu yıl da cıkamıycaz galiba...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yaww adamların kadroları deli gibi biz TSL den adam aldık diye sevinirken Telekom ve eyüpspor'a bir baktım,onların çoğu TSL'den düşme eyüp zaten ilk etap sonunda çıktı play off'lara...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ARA TRANSFERDE GALATASARAY'DAN MÜLAYİM HAŞİGOLARDA!

Last edited by nannar : 19.Aralık.2008 at 02:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

mülayim iyi olmus...katkı saglayacagına eminim...marquinhos u 4 haftalıgına gonderiyim mi abi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by alisefer View Post
    mülayim iyi olmus...katkı saglayacagına eminim...marquinhos u 4 haftalıgına gonderiyim mi abi

sağ bacagını yollasan yeter bu gecelik bu kadar beyler... herkese iyi geceler ligde kalırız kesin ama liderlik hayal gibi... gelecek sezon için bazı isimlerle anlaştım ,basarım SS'leri bir dahaki sefere...

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Mülayim transferi güzel. İsminin sayfanın sonuna yetmeyen takımdan Şampiyonlar Ligi kupası bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Merak ettim ssleri.
    Yahu bütün adamları toplama da, ilerde gsye falan gidersen adam kalsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi şu linki kullan resim yüklemek için

Siteye Girmeden Resim Yükle! [REHBER]
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sana güveniyoruz abi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

geldim beyler... AROG Dinar'a daha yeni geldi de ona gitmiştik hanımla hoşuma gitmedi yaw... abartıldıgı kadar komik ve kaliteli değil... Türk komedi isteynler varsa duygusal komedi türünde BAYRAMPAŞA filmini mutlaka öneririm ...

Neyse oyunumuza dönerlim kariyer açılıyor, lütfen emniyet kemerlerinizi bağlayıp Haşigolar'la uçuşa hazır olun Ama uçuşun yönü belli değil! aşağıya dogru da olabilir

Taylan verdiğin link çalışmıyor, bana özelden link ver programı upload edip lütfen

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

abi bende nerdesin diye sormak için girdim konuya baktım gelmişsin ya evet taylanın verdigi linkler calısmıyorr....kaç bin ft de uçucaz bu gece??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi nasıl çalışmıyor

http://www.sendspace.com/file/8v2blb

konuda gerekli bilgileri verdim zaten bu arada resimleri paintte jpeg olarak kaydedersen daha hızlı upload edersin benim önerim bu program çünkü çok hızlı ve pratik
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

zaten biz de öyle yapıyoruz taylan... ama verdiğin adresten inmiyor doya... yarıda kalıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

hasan yanii koskoca haşigoları 1 film için mi lige sürmedin kaç saat var hem sen bana soraydın ya filmi nasıl diye ben derdim sana berbat olduğunu hadi bakalım işinin başına

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

tamam ben indiridim...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

hadi abi uçur bizi de trbülansa girmeyelim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi virüs programını kapatıp dene Çünkü bende iniyor
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    hadi abi uçur bizi de trbülansa girmeyelim

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

tamamdır indirdim... sağol...

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

yahu ben olaya fransız hatta bordeoux kaldım nedir indirdiğiniz?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by burak_defoe View Post
    yahu ben olaya fransız hatta bordeoux kaldım nedir indirdiğiniz?
    abi yapma beee çok kötüydü

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    abi yapma beee çok kötüydü
    idare etcen artık o saat o çıktı naparsın

Sayfa 8 / 57 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri