Quote Originally Posted by perpetua View Post
Futbol'un, Turkiye'de sadece futbol olmadigini bir defa daha gorduk..

Colman'in yumruguna direk kirmizi,
Cale'nin ikinci sarisi atlandi.
Penalti yaratildi demeyecegim cunku o pozisyonlarin bence zaten calinmasi gerekir ama hemen hemen kimse calmaz.

Bursa'da Trabzonspor'un kaybettigi 1 puan, kendisine 3 puan olarak geri dondu...

Neden mi? Hafta ici soylendigi, yuruyusler duzenlendigi icin..

Sahadaki futbol mu? Iki takim da futbol falan oynamadi. Bir tarafta topa hakim olmayanlar, diger tarafta topa hic hakim olmayanlar. Atletizm ve gures musabakalari duzenlenseydi belki de daha cok ilgi cekerdi...

Edmınım sizi buralarda görmek ne güzel. Aynı duyarlılığı geçen hafta Bursa maçında 90+1 de 1.05 cm lik ofsayttan yediğimiz gol sonucu Liderlikten indiğimizde de 1-2 yorumunuzu görebilseydik keşke.

Ayrıca şu maçta 3 puanı bize getiren gollerde hakemin ne katkısı var allahaşkına ? Elle mi attık ? 1.5 metre ofsayttan gol mü attık ? E sizler böyle yaparsanız diğer üyeler de saldırmaya yer arar.

Hakemin verdiği penaltı penaltı değil dedik üstelik ilk yarının sonucunda. Geçen hafta %100 ofsayttan gol yedik burda ağlamayın dediler bize üstelik çoğu kişi de helal olsun Bursa , gol goldür ofsayt mofsayt beni ilgilendirmez gibisinden laflar etti tabi yine sizleri göremedik.

Neyse buranın admini bile Bursa'da kaybedilen 1 puan , Trabzonspor'a 3 puan olarak döndü diyebiliyorsa daha yazmaya gerek yok.

Yürüyüşler düzenlendiği için fln fln diyorsun da 3-4 sene önce 25 bin kişi yürüdü de noldu , hiç.. Tff ya da Mhk Bursa maçı sonrası evet Trabzonspor maçında hakem hatası vardır diyerek açıklama yapmadı , yapmamakla kalmayarak Sadri Şener dsiplin kuruluna sevk edildi , üstelik hiçbir tehdit içeren msj da vermedi.

Attığımız 2 gol Gökhan'ın kişisel becerisi ve buna rağmen 3 puanı verdiler diyorsunuz ya hepinize helal olsun.

Geçen hafta o kadar karalayıcı yorumlarla uraşdım ama yok artık sizin gibi bir adminin bile bu tarz yorumundan sonra ne foruma girerim ne de artık bişeyler yazarım. Ha benim yazıp yazmamam da çok önemli değil bunu da diyebilirsiniz.

Herşey gönlünüzce olsun artık.